Pileći bataci sa povrćem: Preukusno jelo koje se lako sprema (RECEPT)
Predlog za današnji ručak

Iz bakine kuhinje nam stiže recept za pileće batake pripremljene na poseban način.
Bataci sa povrćem - sastojci:
- 500 gr pilećih bataka
- 1 veća glavica crnog luka
- 2 paprike smrznute ili iz turšije
- 1 šargarepa
- 2 paradajza ili 100 ml mlevenog paradajza
- 2 veća krompira
- ulje, začini za piletinu
- mleveni biber
- beli luk
- mlevena paprika
Bataci sa povrćem - priprema
Iseći luk, papriku, šargarepu i pržiti na ulju 5-6 minuta.
Dok se povrće prži, meso posoliti i dodati začine za piletinu, mlevenu papriku, može i soja sos, mleveni beli luk i sve izmešati.
Možda vas zanima:

Pogača sa čvarcima biće omiljeno pecivo na vašoj trpezi: Recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Recept za pogaču koji će oduševiti celu vašu porodicu.

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu
Možda vas zanima:

Pogača sa čvarcima biće omiljeno pecivo na vašoj trpezi: Recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Recept za pogaču koji će oduševiti celu vašu porodicu.

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu
Možda vas zanima:

Pogača sa čvarcima biće omiljeno pecivo na vašoj trpezi: Recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Recept za pogaču koji će oduševiti celu vašu porodicu.

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu
Prženo povrće sipati u pleh i ubaciti kockice paradajza ili mleveni i kocke krompira, pa izmešati. Poređati batake, peći na 200 stepeni C oko sat vremena.
Pokrijte folijom pola sata pa otkrijte i zapecite. Najlepša piletina na svetu!

Čuveni kuvar ovako dinsta luk: Gotov za tren, daleko sočniji i bez mirisa prženja po stanu
Evo kako kuvari dinstaju luk

Mekani kolač s višnjama koji miriše na detinjstvo: Svaki zalogaj je čisto uživanje kojem niko ne može odoleti
Gotov kolač ohladiti, pa ga posuti šećerom u prahu, pa ga nakon toga iseći na kocke.

Domaćinska gibanica kakvu niste probali: Slavica podelila recept za ovo neodoljivo jelo, ko proba neće se pokajati
Mini-gibanice po receptu Slavice Rokvić.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.

KAKO SE PRAVILNO ČUVAJU TREŠNJE? Pogledajte koja temperatura je idealna
Da li i vi trešnje ostavljate na stolu nakon kupovine?
Komentari(0)