Otvorite četvore oči, ima ih na svakom ćošku: Policija u pojačanoj kontroli, ove prekršaje će debelo kažnjavati

14:00

Aktuelno 0

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave Prijepolje, kao i prethodnih godina, preduzimaju niz aktivnosti koje imaju za cilj unapređenje bezbednosti učenika. Od početka školske godine, odnosno od 2. septembra sprovodimo akciju „Škola” tokom koje je pojačana kontrola saobraćaja na ulicama i raskrsnicama kojima se najčešće kreću učenici pri dolasku u školu i po povratku kući.

policija
rina

„Pojačane kontrole posebno su usmerene na sankcionisanje prekršaja vožnje nedozvoljenom brzinom i nepropuštanje pešaka, posebno đaka, na obeleženim pešačkim prelazima. Takođe, policija kontroliše način na koji roditelji prevoze decu u vozilima. I ove školske godine, u okviru projekta 'Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo' nastavićemo sa predavanjima učenicima prvog i drugog razreda kako bismo im na njima prilagođen način ukazali koliko je važno da poštuju saobraćajne propise”, kaže poručnik policije Petar Kijanović za agenciju RINA.

Iz saobraćajne policije apeluju na sve vozače da budu posebno obazrivi i poštuju propisano ograničenje brzine u zonama škola, da decu voze na propisan način i uz obavezno korišćenje sigurnosnih pojaseva, kao i da poštuju sve ostale saobraćajne propise jer na taj način čuvaju sebe i druge učesnike u saobraćaju.

deda radiša

Žene treba poštovati, puno raditi a u jelu i piću biti umeren: Deda Radiša oduvao svećice sa neverovatnim brojem 100, ovo su njegovi saveti za dug život - muškarci dobro obratite pažnju

Aktuelno

14:00

16 septembar, 2024

Okružen rodbinom, familijom i prijateljima, Radiša Babić iz Čačka oduvao je ovog septembra svećice sa neverovatnim okruglim brojem 100. Bistrog uma i zdravog duha mu ne nedostaje, tako da ovaj starina na najbolji način pokazuje da su godine samo broj. Na oduševljenje svih održao je na ovaj poseban dan i slavljenički govor.

Komentari(0)

Loading