OČISTITE RERNU DOK SPAVATE Potrebno je samo OVO, a sijaće se kao ogledalo

Lepote Srbije

19:00

Aktuelno 0

Brzo i lako, na prirodan način, očistite rernu.

rerna
Shutterstock

Čišćenje rerne je jedan od onih kućnih poslova koji mnogi odlažu što duže mogu. Masne naslage, zagorele mrlje i neprijatan miris mogu se učiniti kao nepobedivi protivnici, ali uz pravi pristup i nekoliko trikova, čak i najprljavija rerna može zasijati kao nova. U nastavku vam predstavljamo efikasan način da ovo obavite brzo i bez previše muke.

Po profesorki hemije na Državnom univerzitetu u Oregonu Mej Niman potrebno je samo da koristite sirće i sodu bikarbonu, i rerna će biti kao nova.

Predstavljamo vam genijalan trik korisnice Tik toka.

Potrebno je:

pola šoljice sode bikarbone

jedna kašika deterdženta za pranje sudova

malo vode

kašika sirćeta

Postupak:

Pomešajte sodu, deterdžent, vodu i sirće. Na zidove rerne nanesite pripremljenu smesu i ostavite da deluje preko noći. Zatim, sutradan, krpom prebrišite rernu sve dok ne uklonite mešavinu u potpunosti. Na kraju, samo prebrišite krpom natopljenim sirćetom.

Za detalje pogledajte video u nastavku:

 

@mama_mila_ Make your oven shine (without heavy scrubbing!) ✨🧼 this mix has been my go-to for years and it works so well to melt oven grime. Use it with a scraper blade tool to lift burnt on mess so easily 🙌 linked in my amazon storefront xx #ovencleaning #homehacks #hometips #deepcleaning #deepclean #cleaninghacks #cleaningtips #tipsandtricks ♬ ESPRESSO x SAY SO by Adamusic - Adam Wright

 

(Lepote Srbije/ Trpeza)

deda radiša

Žene treba poštovati, puno raditi a u jelu i piću biti umeren: Deda Radiša oduvao svećice sa neverovatnim brojem 100, ovo su njegovi saveti za dug život - muškarci dobro obratite pažnju

Aktuelno

14:00

16 septembar, 2024

Okružen rodbinom, familijom i prijateljima, Radiša Babić iz Čačka oduvao je ovog septembra svećice sa neverovatnim okruglim brojem 100. Bistrog uma i zdravog duha mu ne nedostaje, tako da ovaj starina na najbolji način pokazuje da su godine samo broj. Na oduševljenje svih održao je na ovaj poseban dan i slavljenički govor.

Komentari(0)

Loading