Minus ledi krv u žilama, ali bar su radijatori vreli: U Čačku zbog niskih temperatura grejanje produženo do 22 sata

11:00

Aktuelno 0

Zbog veoma niskih temperature I ledenih dana JKP za grejanje Čačak produžilo je grejanje stannova do 22 sata. Grejanje se sprovodi u skladu sa odlukom o grejanju I spoljnim temperaturama , kažu u preduzeću za grejanje.

radijator
rina

- Osluškujemo potrebe I mišljenja gradjana, pratimo njihove pozive I na osnovu toga donosimo odluke o produženju grejanja na dnevnom nivou. Problema na instalacijama nema za sada , a parametri proizvodnje nikada nisu bili bolji nego ove godine, kažu za RINU u JKP Čačak.

Grejanje stanova u Čačku biće produženo I tokom narednih dana kada se najavljuje veoma niske temperature I ledeni dani, a tokom vikenda kada se proslavlja I pravoslavna Nova godina JKP će grejati stanove do ponoći.

- Za sada energenata ima dovoljno, a kako ističu u tom preduzeću gubici na toplovodnoj mreži su rekordno niski, dodaju u ovom komunalnom preduzeću.

dragačevo

Sijaće Dragačevo kao Las Vegas: Postavljaju se savremene trafo-stanice u Lučanima koje će osvetliti tunele na auto-putu ali i čitav kraj, poslednje čudo tehnike biće ugrađeno

Aktuelno

14:00

26 jul, 2024

Visoke temperature koje danima unazad pokoravaju Srbiju nisu omele vredne neimare koji rade na izgradnji deonice auto-puta Miloš Veliki od Pakovraća do Požege da svoje poslove privode kraju. Trenutno je u toku elektrifikacija, a nove trafostanice vredne više od 700 miliona dinara osvetliće tunele kroz planinu Jelicu, Munjino brdo i Laz, ali i pola Dragačeva.

Komentari(0)

Loading