Da zakačimo katanac na Mostu ljubavi moramo da čekamo dugačak red: Ogromna gužva u Vrnjačkoj banji za praznike

19:00

Aktuelno 0

Oko 6.000 Bugara stiglo u jednom danu

vrnjačka banja
rina

Odavno prepoznata na turističkoj mapi Srbije, Vrnjačka banja i ove godine za praznike je puna kao paklica šibica. Svi smeštajni kapaciteti za novogodipnje praznike su unapred rezevisani i traži se kevet više.

- Ne samo da su trgovi, kafići i šetališta prepuni posetilaca, već su i svi smeštajni kapaciteti popunjeni. Lepo vreme je izmamilo na stotine šetača ovoh prvih dana nove godine kroz centar Vrnjačke Banje. Da zakačite svoj katanac na onom čuvenom mostu ljubavi, morate da čekate u redu, kazao je Ivan Raković za agenciju RINA.

vrnjačka banja rina
 

Prema najavama Turističke organizacije, Vrnjačka banja sprema je da primi više od 20.000 posetilaca koji će tokom prazničnih dana boraviti njoj.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Samo je više od 6.000 gostiju iz Bugarske pristiglo kod nas, pored toga imamo dosta posetilaca iz cele bivše Jugoslavije. On što ih privlači u našu banju, svakokako jesu novi sadržaiju, koje pripremamo tokom čitave godine, a najveća atrakcija ovogodišnjeg dočeka svakako je panoramski točak - kazali su u ovoj javnoj ustanovi.

Oni dodaju, da svako ko se odluči da novogodišnje i bozićne praznike provede u Vrnjačkoj banji, očekuje ih nezaboravan provod, jer će u narednih 14 dana svakodnevno nalaziti zabavni program za sve uzraste.

maketar

Neobična kolekcija od koje zastaje dah: Slobodan iz Užica godinama skuplja i sklapa makete automobila, da sastavi fiću bilo je potrebno čak 700 dana, ali nije odustao

Aktuelno

20:00

1 maj, 2024

Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

paratriatlonac

Za njega prepreka nema, sve ih uspešno ruši: Lazar je najuspešniji čačanski paratriatlonac, iako ima svega dva posto vida njegova svaka njegova medalja sija najsjajnije

Aktuelno

19:00

1 maj, 2024

Čovekovo zdravlje je pravi dragulj o kome često i ne razmišljamo, a zdrava spoljašnost često počinje iz unutrašnjosti o čemu svedoči i Lazar Filipović, uspešan patriatlonac koji vidi svega dva odsto. On je osoba zdravog duha i za njega ne postoje barijere, svaku prepreku uspešno predje uprkos hendikepu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading