Vrnjačka Banja je biser banjskog turizma: Jedna od najpoželjnijih destinacija koja svake godine privlači sve više gostiju

Lepote Srbije

19:35

Aktuelno 0

Vrnjačka Banja ostaje jedna od najpoželjnijih destinacija u Srbiji

Vrnjačka Banja
Shutterstock

Vrnjačka Banja ostaje jedna od najpoželjnijih destinacija u Srbiji. Tokom ove godine dosta je ulagano zahvaljujući velikoj podrški predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. 

Dolaskom velikih investitora i kapitalizacijom prirodnih resursa Vrnjačka Banja ostala je turistički biser naše zemlje. Lider srpskog turizma, ali i balkanskog i tome svedoči sve veća posećenost iz godine u godinu. Lokalna samouprava je sve uspešnija i bolja, a to je i slika koju šaljemo o našoj zemlji.

- Bilo je znatno teže dovesti investitore u Vrnjačku Banju pre nego što su počeli radovi na Moravskom koridoru. Iako je postojao veliki broj onih koji su bili spremni na ulaganje i izgradnju u našoj opštini, magistralni putevi nisu bili sjajno rešenje ni za koga ko planira velike projekte. Od jedne nestabilne, ugrožene opštine došli smo do statusa jedne od najrazvijenijih opština u regionu, koja u punom sjaju predstavlja turistički proizvod Srbije. Povećane su investicije zahvaljujući državi i resornim ministarstvima, pa smo danas jedna stabilna opština koja napreduje i izvršava svoje obaveze na vreme uz konstantna ulaganja u napredak i turizam -  zaključio je Đurović za Alo!

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Preporučuje se svima da posete našu lepoticu, koja je još od vremena kraljeva važila za glavno turističko mesto, a sada je lepša nego ikada. 

 

 

maketar

Neobična kolekcija od koje zastaje dah: Slobodan iz Užica godinama skuplja i sklapa makete automobila, da sastavi fiću bilo je potrebno čak 700 dana, ali nije odustao

Aktuelno

20:00

1 maj, 2024

Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

paratriatlonac

Za njega prepreka nema, sve ih uspešno ruši: Lazar je najuspešniji čačanski paratriatlonac, iako ima svega dva posto vida njegova svaka njegova medalja sija najsjajnije

Aktuelno

19:00

1 maj, 2024

Čovekovo zdravlje je pravi dragulj o kome često i ne razmišljamo, a zdrava spoljašnost često počinje iz unutrašnjosti o čemu svedoči i Lazar Filipović, uspešan patriatlonac koji vidi svega dva odsto. On je osoba zdravog duha i za njega ne postoje barijere, svaku prepreku uspešno predje uprkos hendikepu.

Komentari(0)

Loading