VOZAČI, NE ŽURITE SA ZAMENOM GUMA Zimski pneumatici više nisu obavezni, ali evo zašto treba sačekati sa promenom
Kako se ukazuje, pored promenljivog stanja kolovoza i uslova vožnje, noći i jutra su još uvek prohladni, a posebno na putevima u višim i planinskim predelima gde meteorolozi najavljuju i slabe snažne padavine.

Iako je 1. aprila prestala zakonska obaveza upotrebe zimskih guma, Auto-moto savez Srbije upozorava da, u ovim prvim danima proleća zbog promenljivih uslova vožnje, možda još uvek ne treba žuriti sa zamenom zimskog seta pneumatika.
Kako se ukazuje, pored promenljivog stanja kolovoza i uslova vožnje, noći i jutra su još uvek prohladni, a posebno na putevima u višim i planinskim predelima gde meteorolozi najavljuju i slabe snažne padavine.
Možda vas zanima:

OVO JE POSAO KOJI U APRILU CVETA Bratislav zasukao rukave, ali najavljeni sneg i kiša malo su odložili dolazak vozača
Čačanski vulkanizeri popunili svoje termine danima unapred

Do 1000 evra za kilogram: Divlje „povrće“ koje u Srbiji raste kao ludo sve se više traži među gurmanima
Nežni poput divljih špargli, ali izraženije gorčine, izdanci hmelja cenjeni su delikates koja se redovno nalazi na listama najskupljih namirnica – odnosno "povrća" na svetu. Ova namirnica se kolokvijalno naziva povrćem jer se u kuhinji koristi u skladu sa tim nazivom: kuva se, dinsta, prži ili koristi kao dodatak jelima.
Možda vas zanima:

OVO JE POSAO KOJI U APRILU CVETA Bratislav zasukao rukave, ali najavljeni sneg i kiša malo su odložili dolazak vozača
Čačanski vulkanizeri popunili svoje termine danima unapred

Do 1000 evra za kilogram: Divlje „povrće“ koje u Srbiji raste kao ludo sve se više traži među gurmanima
Nežni poput divljih špargli, ali izraženije gorčine, izdanci hmelja cenjeni su delikates koja se redovno nalazi na listama najskupljih namirnica – odnosno "povrća" na svetu. Ova namirnica se kolokvijalno naziva povrćem jer se u kuhinji koristi u skladu sa tim nazivom: kuva se, dinsta, prži ili koristi kao dodatak jelima.
Možda vas zanima:

OVO JE POSAO KOJI U APRILU CVETA Bratislav zasukao rukave, ali najavljeni sneg i kiša malo su odložili dolazak vozača
Čačanski vulkanizeri popunili svoje termine danima unapred

Do 1000 evra za kilogram: Divlje „povrće“ koje u Srbiji raste kao ludo sve se više traži među gurmanima
Nežni poput divljih špargli, ali izraženije gorčine, izdanci hmelja cenjeni su delikates koja se redovno nalazi na listama najskupljih namirnica – odnosno "povrća" na svetu. Ova namirnica se kolokvijalno naziva povrćem jer se u kuhinji koristi u skladu sa tim nazivom: kuva se, dinsta, prži ili koristi kao dodatak jelima.
Pošto će početak vikenda u drugom delu dana doneti pojačan saobraćaj, zbog mokrih kolovoza može biti češćih zastoja i usporene vožnje, dodaje se u saopštenju.
Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća „Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

Pospite ovaj jeftini prah po dvorištu: Zmije ga ne nikako ne podnose i obilaziće vas u širokom luku
Može se koristiti kao proizvod za ličnu negu ili sredstvo za čišćenje

10 VRSTA BILJAKA KOJE SE POSADE JEDNOM I CVETAJU NAREDNIH 10 GODINA: Bez okopavaja, plevljenja i negovanja
Toplo vreme je već pokrenulo cvetanje i bujanje prirode, dok nam priroda poručuje da je vreme za baštovanstvo

Prelepo cveće za jun i jul koje voli sunce! Cvetaće i kad ga malo zanemarite, terasa će uvek biti raskošna i jarka!
Leto je sezona kada cveće može zasijati u punom sjaju, ali samo ako odaberete vrste koje dobro podnose visoke temperature i direktno sunce

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna
Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

Sutra slavimo dva velika sveca: Srbi se oduvek plaše da na ovaj veliki praznik ne zgreše, a deci je zabranjeno da rade ovo
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici sutra slave Svetog Vratolomeja i Varnavu
Komentari(0)