METASTAZE SU SE POVUKLE I MLADA MAJKA SE SAD DOBRO OSEĆA Čitav Čačak podigao se na noge kako bi pomogao Vojci, dobila je najvažniju bitku ali još uvek nije sve gotovo

Lepote Srbije

13:00

Aktuelno 0

Potrebno je 3.900 evra na svaki 21 dan, ili skoro 12.000 evra, plus kontrola u Turskoj na svaka dva meseca

METASTAZE SU SE POVUKLE I MLADA MAJKA SE SAD DOBRO OSEĆA Čitav Čačak podigao se na noge kako bi pomogao Vojci, dobila je najvažniju bitku ali još uvek nije sve gotovo
Rina

 Vest da se mladoj majci, Vojci Jeftović, vratila podmukla bolest pre nekoliko meseci potresla je Čačane. Ipak, nije bilo vremena za gubljenje i vrlo brzo čitav grad se podigao na noge kako bi joj pomogli. Sada iz Turske, gde je Vojka na lečenju, konačno stižu lepe vesti, jer se nakon teških terapija ona dobro oseća.

"Na ovoj trećoj kontroli, koju je imala u Turskoj, urađen je pet skener glave, kičme, ramena i kostiju i rezultati pokazuju da su se sve metastaze koje je imala povukle. Tumor marker je u normali. Mi smo presrećni i zahvalni Bogu i svima vama koji ste nam u tome pomogli. Po predlogu doktorke njeno lečenje se nastavlja i dalje. Hemo terapije su ukinute, a nastavlja se sa imuno terapijom i zaštitnom vakcinom za kosti", rekla je za RINU njena sestra Gordana.

Ona dodaje, da njihova borba i dalje traje, jer je za imuno terepije potrebno još novca i neophodno je da ih prima još najmanje godinu ipo dana kako bi njeno stanje bilo konačno potpuno stabilno, bez bojazni da će se metastaze ponovo vratiti.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

"Za tu vrstu terapije potrebno je 3.900 evra na svaki 21 dan, ili skoro 12.000 evra, plus kontrola u Turskoj na svaka dva meseca. Ova terapija joj odgovara i pomaže i ne sme se prekinuti zato naša borba još uvek traje i s obzirom da su joj svi rezultati dobri i zadovaljavajući, a pre svega najbitnije je i da se ona oseća dobro, imamo još više snage i volje da u ovoj borbi istrajemo, uz Božju i pomoć dobrih ljudi", istakla je Gordana.

Ona se najiskrenije svima zahvalila na podršci, molitvama, novčanoj pomoći, licitacijama, raznim akcijama i kutijama koje se nalaze u više radnji u Čačku koje će ostati tu sve do kraja lečenja.

"Pozivam vas i molim da nam i dalje pomažete, ako možete, jer bez vas Vojka danas ne bi bila pobednik, ali ovoj borbi još nije kraj i do konačnog cilja i potpunog izlečenja treba još nekoliko koraka da napravi", zamolila je za kraj ova Čačanka.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading