TEŠKA SAOBRAĆAJNA NEZGODA Autom sleteo u reku Lim, vatrogasci vozača jedva izvukli napolje

Jelena Vamović

08:47

Aktuelno 0

Saobraćajna nezgoda kod Prijepolja.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NEZGODA Autom sleteo u reku Lim, vatrogasci vozača jedva izvukli napolje
rina.rs

 

Na magistralnom putu od Nove Varoši ka Prijepolju u blizini nekadašnje deponije Stanjevine došlo je je do saobraćajne nezgode kada je vozač putničkog automobila izgubio kontrolu i sleteo niz liticu.

rina.rs

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

„Vozilo se zaustavilo na samoj obali reke Lim. Samo malo je vozača delilo da završi u vodi“, kaže jedan od očevidaca za RINU.

U automobilu se nalazio samo vozač, a reč je o mladiću iz Prijepolja.

Na lice mesta stigle su policijske i vatrogasne ekipe koje su uspele mladića da izvuku van automobila i on je sa telesnim povredama prebačen u prijepoljsku bolnicu.

 

(Izvor: Rina.rs)

Mnogi vozači greše: Znate li koji migavac se pali prilikom ulaska u kružni tok?

Mnogi vozači greše: Znate li koji migavac se pali prilikom ulaska u kružni tok?

Aktuelno

19:00

17 maj, 2024

Kako se vozi u kružnom toku? Ko ima prednost u kružnom toku? Šta ako ulazni put ima jednu traku, kružni tok tri, a izlazni put dve trake? Da li onaj u unutrašnjoj traci kružnog toka ima prednost u odnosu na onoga u srednjoj ili spoljašnjoj traci kružnog toga, ima li pravo da ga „iseče“ i izađe gde poželi? I da li se, i zašto, daje migavac na kružnom toku? Većina vozača to ne radi.

Čačak

Nakon pola veka čekanja konačno dočekali rekonstrukciju ulice: Spas za 80 kuća u čačanskom naselju Ljubić, dvorišta i podrumi često su im bila pod vodom (FOTO)

Aktuelno

17:00

17 maj, 2024

Nakon skoro pola veka čekanja stanovnci ulice Savkovića kosa u čačanskom naselju Ljubić konačno su dočekali rekonstrukuciju prilaznog puta do njihovih kuća. Potpuno nova infrastruktura rešiće i dugogodišnji problem plavljenja dvorišta za oko 80 domaćinstava koja se ovde nalaze. Zoran Aćimović koji živi u Savkovića kosi, objašnjava da je ova rekonstrukcija od ogromnog značaja za sve meštane, jer su se mnoga domaćinstva nalazila ispod nivoa saobraćajnice, i uvek su nakon veliki kiša plavila dvorišta i podrumi.

Komentari(0)

Loading