JEDINSTVENA MANIFESTACIJA U SVETU Prijepoljci i ovog leta pored Lima biraju najbolju snajku i zeta

Prijepolje – Prijepolje je grad reka i zato su još jednom iskorišćene prednosti Lima i Mileševke i na njihovim obalama organizuje se u subotu 6. jula jedna od najlepših i najposećenijih manifestacija kod nas – Limski darovi.

Limski darovi
FOTO:RINA/Najbolja prijepoljska snajka je Mimi iz Indije, svi je vole

- Manifestacija je jedinstvena u svetu jer je jedino Prijepolje odlučilo da oda priznanje svojim najboljim zetovima i snajkama, a ima ih mnogo, iz raznih krajeva sveta. Svi oni okupe se tog dana i bore se za titulu najboljeg, a nije im lako, jer preporuka ide od svekrve i tašte, kažu za organizatori.

Titulu "naj prijepoljskog zeta" poneli su poznati biznismeni, glumci, sportisti i poznate ličnosti. Među titularima su najbrojniji Srbi, Bosanci i Crnogorci, ali priznanjem "naj prijepoljskog zeta" mogu se pohvaliti i državljani Italije, Norveške, Švedske, SAD, Nemačke, Francuske i Švajcarske.Među "naj zetovima Prijepolja" su mnoge javne ličnosti, umetnici, privrednici, sportisti, među kojima su i pokojni Petar Lubarda, Milutin Mišić i Petar Kralj.

Da bi atmosfera bila potpuna, vrši se i izbor najbolje riblje čorbe a u kotlićima se osim ribe krčka i umeće, veština i želja svake ekipe da ponese titulu najbolje. Celodnevno druženje začinjeno je zvucima dobre muzike u kojima uživaju i učesnici ali i prolaznici.

– Budite naš gost od 4. do 7. jula i uživajte u sjajnim koncertima na manifestaciji PP FEST ali i ne propustite da „siđete do reke“ i da uživate u jedinstvenoj manifestaciji Limski darovi koja obećava samo dobar provod i druženje – pozivaju iz Turističke organizacije Prijepolje.

(Rina/Kurir)

Komentari(0)

Loading