NAJBOLJA MUZIKA JE U NIŠU Nišvil privukao ogroman broj posetilaca, a veliki spektakli tek slede

Lepote Srbije

12:17

Manifestacije 0

Program traje sve do

Nišvil
Promo

 

Dragan Velikić, nagrađivani srpski književnik i dvostruki dobitnik NIN-ove nagrade, u subotu je otvorio VII Jazz Teatarski Festival, koji se ove godine održava pod sloganom „Uprkos tuzi“, a samim tim i XXIX Internacionalni Nisville Jazz Festival.

Od subote, pa do ove srede ljubitelji dobre muzike mogli su da uživaju u sjajnoj muzici i čarima grada Niša kao i svake godine.

Međutim, tu nije kraj uživanju jer će se džez note širiti rekom Nišavom sve do nedelje 13. avgusta, a do tada sve posetioce očekuje bogat program.

Sigurno da će najviše pažnje privući nastup grupe Dubioza kolektiv, Roberta Fonseke, Ide Nielsen... ali i mnogih drugih domaćih i svetskih izvođača.

Iskoristite priliku i kupite ulaznice za ovaj spektakl.

fića

Bolja mi je fića nego luksuzni audi sa klimom, nema para za koje bih je prodao: Nesvakidašnja povorka projezdila ulicama Nove Varoši, oko 30 starih lepotana iz čitave Srbije stiglo na Zlatar

Manifestacije

11:00

26 jul, 2024

Za ljubitelje stare Jugoslavije, a pre svega njenog simbola čuvene fiće, na padanima Zlatara održan je pravi praznik za oči i dušu. Tokom Zlatar festa na radost gađana i posetilaca održana je prva Fićijada, a glavnim ulicama Nove Varoši projezdilo je oko 30 lepotana iz čitave Srbije.

Komentari(0)

Loading