Podvarak po bakinom receptu: Izdašan i ukusan ručak

16:00

Gastronomija 0

Podvarak sa mlevenim mesom i suvim rebrima san snova

podvarak
Shutterstock

Ukusan i izdašan podvarak ćete obožavati:

Potrebno je:

1 glavica kiselog kupusa

1 veći praziluk

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

ulje

glavica belog luka

300 gr suvig rebara

400 gr ml mesa

ml paprika

Priprema:

Na ulju propržiti secen praziluk dodati ml papriku pa ubaciti kupus na rezance. Sve dobro izdinstati.

Ubaciti malo začina izjednačiti i sipati u zemljani sud izravnati i poredjati suva rebra ,lovorov list i zapeći u rerni oko sat vremena.

Uz podvarak obavezno ide vruća proja.

Prijatno!!!

@lepotesrbijee DRUGI DAN BOŽIĆA Izgovorite ove reči za zdravlje i sreću cele godine #lepotesrbije #srbija #fy #fyp #viral #viraltiktok #foryoupage #bozic #viral #viralvideo ♬ original sound - LepoteSrbije

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading