ČUDESNI NAPITAK OD SAMO DVA SASTOJKA Lako se pravi, a istraživanja su pokazala da rešava mnoge probleme

Lepote Srbije

13:00

Aktuelno 0

Sigurno da svi imate ova dva sastojka kod kuće.

Napitak
Shutterstock

 

Mnoga istraživanja pokazala su da je med namirnica koja može pomoći očuvanju našeg zdravlja, a uslov je jedino da namirnica kao takva bude što kvalitetnija. Ali, njegova kombinacija s običnom vodom takođe ima velikih koristi, piše Style Craze.

Naime, čudesan napitak koji se sastoji od samo dva sastojka – mlake vode i jedne kašike meda siguran je put do vitkog i zdravog tela bez odricanja omiljene hrane, tvrde nutricionisti.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Antioksidansi u medu efikasno pomažu u izbacivanju štetnih toksina, rešavanju nadutosti, smanjenju umora, podsticanju vitalnosti, a njegova antibakterijska svojstva štite telo od potencijalnih infekcija. Osim toga, voda s medom dokazano pomaže i pri skidanju kilograma što je odlična vest za sve one koji nastoje da izgube neki kilogram. Efekat je još bolji ako se ovaj jednostavni napitak konzumira ujutro na prazan želudac.

Ipak, stručnjaci upozoravaju da postoje i određene nuspojave o kojima treba voditi računa. Kako objašnjavaju, potrebno je paziti da voda u koju stavljate med ni slučajno ne bude prevruća, već mlaka, donosi India Times. Naime, ako se med meša s bilo kojom tečnošću visoke temperature može postati toksičan i tako uzrokovati više štete nego koristi.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

ZBOGOM ŠTETOČINAMA Osam organskih recepata za zaštitu biljaka!

ZBOGOM ŠTETOČINAMA Osam organskih recepata za zaštitu biljaka!

Aktuelno

18:00

13 jul, 2024

Biljni preparati koji se koriste u borbi protiv bolesti i napada štetočina imaju značajan efekat u zaštiti biljaka, a svaki proizvođač može ih napraviti na sopstvenom gazdinstvu uz malo izdvojenog vremena i dobru volju. Evo nekoliko prirodnih preparata koji se koriste za zaštitu biljaka:

Komentari(0)

Loading