KUMSTVO ENGLESKE I SRBIJE NIJE UMRLO SA NJOM Prestolonaslednik Aleksandar poslao je poruku saučešća (FOTO/VIDEO)

Lepote Srbije

12:00

Aktuelno 0

Sa velikom tugom i žalošću sam primio vest o smrti moje drage kume, Njenog Veličanstva Kraljice Elizabete Druge

KUMSTVO ENGLESKE I SRBIJE NIJE UMRLO SA NJOM Prestolonaslednik Aleksandar poslao je poruku saučešća (FOTO/VIDEO)
Shutterstock/Oplenac

Duboko ožalošćen vestima da je Nj. V. Kraljica Ujedinjenog Kraljevstva i ostalih Krunskih zemalja Komonvelta Elizabeta II preminula danas, Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar poslao je poruku saučešća:

„Sa velikom tugom i žalošću sam primio vest o smrti moje drage kume, Njenog Veličanstva Kraljice Elizabete Druge. Moja supruga, moja porodica i ja šaljemo svoje molitve Gospodu da joj podari večni mir u svome Carstvu, i upućujemo najdublje saučešće mojim dragim rođacima, Njegovom Veličanstvu Kralju Čarlsu i svim ostalim članovima Kraljevske porodice Ujedinjenog Kraljevstva. Delim njihovu tugu u ovim teškim trenucima.

Uvek ću se rado sećati njenog izvanrednog duha, mudrosti i odvažnosti. Poznato je koliko je kumstvo bitno za nas Srbe, to je posebna, sveta veza i zato mi sve ovo tako teško pada. Njena posvećenost služenju svojoj zemlji i narodu je pravi primer uloge monarha u današnjem svetu. Ona će duboko nedostajati njenom narodu i svim ljudima na svetu koji su imali zadovoljstvo da poznaju ovu neverovatnu ženu, koja je bila i ostaće uzor i inspiracija”, navedeno je u poruci saučešća.

Izvor: RINA

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading