JEFTINIJE NEGO AUTOBUSOM Evo kako od Beograda do Pančeva za samo 56 dinara

Lepote Srbije

20:00

Aktuelno 0

Ne postoji ekonomičnija varijanta.

JEFTINIJE NEGO AUTOBUSOM Evo kako od Beograda do Pančeva za samo 56 dinara
Alo

 

Karta za autobus trenutno košta 300 dinara u jednom pravcu, povratna je 500 dinara, pa je računica jasna.

Uz SRB PLUS karticu možete dobiti popust u iznosu od 30 odsto na redovnu cenu karte u jednom pravcu. Kod povratne karte realan (vidljiv) popust je deset odsto jer je samom kupovinom povratne karte vama već uračunat popust od 20 odsto. SRB PLUS kartica ima rok važnosti godinu dana i nakon isteka, a da biste i dalje imali popust, treba da kupite novu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Cena SRB PLUS legitimacije za mlađe od 26 godina i za starije od 60 godina iznosi 400 dinara a za odrasle (od 26 do 60 godina) cena SRB PLUS kartice je 800 dinara.

Kako i gde kupiti

SRB+ karticu možete da kupite na stanici Pančevo, u narodnu poznatije kao Predgrađe Varoš (ili na stanici u Prokopu u Beogradu). Sa sobom ponesite važeću ličnu kartu, a fotografisaće vas na licu mesta. Cela procedura traje oko pet minuta. Radno vreme blagajne je od ponedeljka do petka u vremenu od 5.30 do 17.30 sati a subotom, nedeljom i praznikom od 6.30 do 18.30 sati.

Može i onlajn

Kartu možete kupiti na šalteru, putem aplikacije ili sajta www.srbijavoz.rs. Ukoliko koristite mobilnu aplikaciju, neophodno je da se besplatno registrujete i u svom profilu dodate broj legitimacije koju ste predhodno izvadili. Nakon toga, popust od 30 odsto na cenu karte primenjivaće se automatski.

Ako putujete od stanice Pančevo Glavna, cena karte u jednom pravcu je 56 dinara, dok je povratna karta 112 dinara.

Ako putujete od stanice Pančevo Varoš, cena karte u jednom pravcu je 94 dinara, dok za povratnu kartu treba platiti 188 dinara, piše protal k-013.com.

Za sada, ova SRB+ povlastica ne važi u Panvozu, tako da je za ostvarivanje ovog popusta neophodno koristiti voz koji saobraća iz Vršca. Polasci vršačkog voza iz stanice Pančevo Varoš su u 7.28, 10.28, 13.22, 15.49 i 19.58, a sa stanice Pančevo Glavna pet  minuta kasnije.

Sve u svemu, čak i ako kombinujete voz iz Vršca i takozvani Panvoz, pa na primer do Beograda idete vršačkim a vratite se Panvozom, možete uštedeti i do 50 odsto na karti u odnosu na prevoz autobusom.

Popust važi i za soko

SRB Plus kartica važi i na ostalim linijama Železnice Srbije, pa tako na primer karta do Novog Sada vozom „soko“ u jednom smeru, umesto 573 dinara, košta 435 dinara. S ovom legitimacijom možete imati i dodatni popust na mesečne karte.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading