Sočni, a slani i BOLJI NEGO U KNEZ MIHAJLOVOJ: Kako kod kuće da napravite najbolji kukuruz i OBRADUJETE CELU PORODICU
Dva tajna sastojka menjaju celu priču.
Odličan je diuretik, snižava holesterol, smanjuje gorušicu...
Ukoliko i vi volite kukuruz, on je odličan izbor za leto, a možete ga spremiti sami kod kuće na lak način, što sigurno znate. Međutim, postoji jedan trik kod kuvanja kukuruza!
To su mleko i maslac.
Možda vas zanima:
UZ OVA DVA SASTOJKA ĆE BITI PREUKUSAN Za samo 10 minuta skuvajte kukuruz na poseban način i bićete oduševljeni rezultatom
Ukoliko volite i vi da jedete kukuruz, možete ga lako pripremiti i kod kuće, samog ili kroz raznovrsne salate, ali važno je da znate kako će vam biti najukusniji, i da će biti kuvan za samo 10 minuta.
Možda vas zanima:
UZ OVA DVA SASTOJKA ĆE BITI PREUKUSAN Za samo 10 minuta skuvajte kukuruz na poseban način i bićete oduševljeni rezultatom
Ukoliko volite i vi da jedete kukuruz, možete ga lako pripremiti i kod kuće, samog ili kroz raznovrsne salate, ali važno je da znate kako će vam biti najukusniji, i da će biti kuvan za samo 10 minuta.
Možda vas zanima:
UZ OVA DVA SASTOJKA ĆE BITI PREUKUSAN Za samo 10 minuta skuvajte kukuruz na poseban način i bićete oduševljeni rezultatom
Ukoliko volite i vi da jedete kukuruz, možete ga lako pripremiti i kod kuće, samog ili kroz raznovrsne salate, ali važno je da znate kako će vam biti najukusniji, i da će biti kuvan za samo 10 minuta.
Sastojci
- 6 klipova kukuruza
- šolja mleka
- 100 grama maslaca
- četvrt šolje šećera
voda
Šerpu u kojoj kuvate kukuruz napunite vodom (do pola), dodajte mleko, maslac i šećer, pa kukuruz.
Kad provri voda, smanjite vatru i kuvajte 8 do 10 minuta. Izvadite kukuruz i uživajte!
BLITVA Kraljica zdravlja koju često treba imati na meniju, evo kako da je spremate
Blitva je povrće sa izuzetno visokim nutritivnim vrednostima i korisna je kako sirova, tako i kuvana.
PREDLOG ZA RUČAK Medaljoni u sosu od pečuraka, ukusno jelo koje će voleti cela porodica
Medaljoni u sosu od pečuraka se brzo spremaju i idealni su za brz i ukusan ručak. Možete ih servirati same i uz prilog od testenine, krompira ili pirinča.
Prase Svetog Marka: Tradicionalni gurmanski specijalitet!
Naziv ovog jela inspirisan je legendom prema kojoj su Venecijanci mošti apostola i jevanđeliste Svetog Marka preneli u Veneciju u svinjskoj koži, kao i čuvenom vizantijskom mešavinom, kako je nazivan spoj tri začina – bibera, karanfilića i cimeta – izuzetno popularan u srednjem veku i korišćen i na našem tlu.
NAJUKUSNIJE DOMAĆE KIFLICE SA DŽEMOM: Peku se samo 15 minuta - recept kakav do sada niste probali
Domaće kiflice sa džemom su najukusnije i peku se samo 15 minuta
SLANA DOBOŠ TORTA OD SAMO 3 SASTOJKA ZA NAJUKUSNIJE PREDJELO: Kremasta i lagana - sastojci za svačiji džep
Slana Doboš torta od samo 3 sastojka je najukusnija za predjelo, kremasta je i lagana, a sastojci su za svačiji džep
Komentari(0)