SLANA DOBOŠ TORTA OD SAMO 3 SASTOJKA ZA NAJUKUSNIJE PREDJELO: Kremasta i lagana - sastojci za svačiji džep
Slana Doboš torta od samo 3 sastojka je najukusnija za predjelo, kremasta je i lagana, a sastojci su za svačiji džep
Ono što je interesantno jeste da je Doboš torta jedna od najpoznatijih u našoj zemlji, ali sada je pred vama slana Doboš torta kojom ćete očarati goste.
Ukusna, kremasta, jednostavna...
Ovi sastojci idu za taj recept:
krem sir ili puter
6 kriški šunke
6 kriški tvrdog sira
Sada sledi najbitniji deo, a to je priprema:
Kupite sir i šunke slične veličine. Uzmite parče sira, pa premažite krem sirom ili puterom, preko stavite šunku, pa opet premažite krem sirom ili puterom.
Tako ređajte dok ne utrošite sve sastojke.
Umotajte u providnu foliju i stavite u frižider na sat i po vremena da da se slana Doboš torta dobro stegne, kako biste je lakše isekli.
Isecite oblik koji želite i čuvajte slanu Doboš tortu u frižideru do serviranja, naravno pokrivenu providnom folijom.
Ovo je najbolje predjelo za slavu koje možete da spremite gostima.
PUNJENE PAPRIKE NA KAFANSKI NAČIN: Izdašan ručak za celu porodicu, mogu da stoje i do 3 dana, a ukus obara s nogu
Donosimo vam recept za punjene paprike na kafanski način, čiji ukus obara s nogu.
Uštipci sa kajmakom: Tradicionalni domaći recept za savršeni doručak
Uštipci su jedno od omiljenih jela u srpskoj kuhinji, idealni za doručak ili užinu. Ovo jednostavno i brzo jelo, uz dodatak kajmaka, donosi savršen spoj ukusa i hrskavosti. Pripremite se da osvojite srca vaših ukućana ovim domaćim receptom.
SPECIJALITET KAKAV SE SLUŽI SAMO U NAJBOLJIM RESTORANIMA: Sada otkriven TAJNI RECEPT za gulaš sa MESOM i POVRĆEM
Isecite meso na kockice, pa stavite u šerpu u koju ste prethodno stavili 80 g putera
Kada bi se na Evroviziji birala hrana, evo na kom mestu bi bila Srbija
TasteAtlas bio je inspirisan Evrovizijom, zbog čega je napravio listu najbolje hrane u Evropi.
Vlasinska mućkalica: Srpski specijalitet od svinjetine i pileće džigerice! (RECEPT)
Čuvena mućkalica sa prostora Srbije, ali ne “Leskovačka”, već mućkalica od svinjetine i pileće džigerice zvana “Vlasinska mućkalica” specijalitet je našeg dana. Evo recepta za savršen srpski tradicionalni ručak!
Komentari(0)