MISTERIJA HITA KOJI JE PEVALA CELA JUGOSLAVIJA Da li ste znali da se i pesmu poznate grupe nalazi tajna o jednoj Srpkinji u koju je frontmen bio ludo zaljubljen?

Lepote Srbije

19:00

Zanimljivosti 0

Rada je, prema ovim „teoretičarima“, navodno bila čuvena eks-Ju lepotica u koju je Jura bio nesrećno zaljubljen i kojoj je posvetio pesmu.

Jura Stublić
Printscreen/Youtube

 

Da li ste i vi, kao i svi, pevali uz Juru sledeće stihove:

„Vozio sam prema gradu 120 na sat

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Nisam bio pijan, ni napušen

Čist kao ruža sa suncem u očima

Vozio sam prema gradu 120 na sat“

Ako jeste, potpuno ste bili u pravu, međutim, u jednom trenutku se na internetu pojavila teorija da Jura zapravo kaže „vozio sam Premag Radu“.

Rada je, prema ovim „teoretičarima“, navodno bila čuvena eks-Ju lepotica u koju je Jura bio nesrećno zaljubljen i kojoj je posvetio pesmu. Da sve bude uverljivije, kaže se i da je porodica Premag bila bogata, poreklom sa Plitvica.

Ali ako malo dublje zagrebete, videćete da je sve šala i da je sve zapravo izmišljeno. O Radi Premag gotovo da nema nikavih drugih informacija (sem jednog naloga na Fejsbuku koji je vrlo verovatno takođe šaljiv).

A tu dolazimo i do druge zablude u koju su mnogi poverovali – osim ilustracije sa plavookom devojkom u autu, uz ovu priču ide i fotografija jedne brinete.

 

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading