MISTERIJA HITA KOJI JE PEVALA CELA JUGOSLAVIJA Da li ste znali da se i pesmu poznate grupe nalazi tajna o jednoj Srpkinji u koju je frontmen bio ludo zaljubljen?

Lepote Srbije

19:00

Zanimljivosti 0

Rada je, prema ovim „teoretičarima“, navodno bila čuvena eks-Ju lepotica u koju je Jura bio nesrećno zaljubljen i kojoj je posvetio pesmu.

Jura Stublić
Printscreen/Youtube

 

Da li ste i vi, kao i svi, pevali uz Juru sledeće stihove:

„Vozio sam prema gradu 120 na sat

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Nisam bio pijan, ni napušen

Čist kao ruža sa suncem u očima

Vozio sam prema gradu 120 na sat“

Ako jeste, potpuno ste bili u pravu, međutim, u jednom trenutku se na internetu pojavila teorija da Jura zapravo kaže „vozio sam Premag Radu“.

Rada je, prema ovim „teoretičarima“, navodno bila čuvena eks-Ju lepotica u koju je Jura bio nesrećno zaljubljen i kojoj je posvetio pesmu. Da sve bude uverljivije, kaže se i da je porodica Premag bila bogata, poreklom sa Plitvica.

Ali ako malo dublje zagrebete, videćete da je sve šala i da je sve zapravo izmišljeno. O Radi Premag gotovo da nema nikavih drugih informacija (sem jednog naloga na Fejsbuku koji je vrlo verovatno takođe šaljiv).

A tu dolazimo i do druge zablude u koju su mnogi poverovali – osim ilustracije sa plavookom devojkom u autu, uz ovu priču ide i fotografija jedne brinete.

 

Komentari(0)

Loading