REŠITE SE DUVANSKOG DIMA IZ KUĆE UZ SAMO 3 SASTOJKA: Već ih imate u kuhinji, a smrad NESTAJE ZA TREN

Lepote Srbije

21:00

Zanimljivosti 1

Zimi ume da bude jako zagušljivo i bez pušenja, a kamoli kad je prisutno. Rešite se mirisa duvanskog dima iz kuće sa samo TRI sastojaka koje već imate u kuhinji.

limun
Shutterstock

Postoji nekoliko trikova kako možete da se oslobodite duvanskog dima brzo i lako.

U vašem domu sigurno postoji bar jedan član porodice koji puši i zagađuje prostor neprijatnim duvanskim dimom.

Soda bikarbona

Stavite sodu u posudu, koju ćete zatim smestiti u prostor za pušenje. Takođe možete sodu poprskati na podu i ostaviti 24 sata, a zatim jednostavno usisati. Na ovaj način možete se osloboditi mirisa sa tepiha, garnitura i fotelja.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

soda bikarbona Shutterstock

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Belo vinsko sirće

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Belo vinsko sirće definitivno je jedan od najboljih neutralizatora dima od cigareta. Pripremite mešavinu tople vode i sirćeta, a zatim krpom očistite sve površine. Obrišite stolove, ormare, police i druge prostore za odlaganje. Takođe možete obrisati podove, prozore. Ako je miris duvana veoma intenzivan, možete sirće sipati u šolju koja je ostavljena preko noći u sobi.

Miris citrusa

Brzo, efikasno i prirodno mirisa duvana ćete se osloboditi i pomorandžama i limunom. Ogulite ih, podelite na kriške, a zatim ih zajedno s košticama rasporedite na manje tanjire. Stavite ih po celom stanu i ostavite da se osuše. Ugodan miris uskoro će ispuniti prostor.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(1)

Loading
zora

09.01.2023 18:06

Nemojte se oslobadjati duvanskog dima, zabranite pusenje u kuci (stanu). Za ovakvu odluku imajte na umu da su vasa deca PASIVNI PUSACI i da ce im vremenom pluca bit kao kod pusaca.