SRPKINJA IZDAJE STAN NA PERIFERIJI GRADA ZA 100 EVRA: Neće da poveća kiriju iz jednog razloga! DA LI SAM BUDALA ILI ČOVEK?!

Lepote Srbije

12:00

Zanimljivosti 1

Iako su cene kirija skočile od 50 pa čak i do 100 odsto u pojedinim delovima Beograda, ipak i dalje ima onih stanodavaca koji zbog masovnih dolazaka stranaca, a prvenstveno Rusa nisu podigli cene najma.

SRPKINJA IZDAJE STAN NA PERIFERIJI GRADA ZA 100 EVRA: Neće da poveća kiriju iz jednog razloga! DA LI SAM BUDALA ILI ČOVEK?!
Printscreen/Youtube

Takav primer daje i jedna Beograđanka, koja izdaje stan na periferiji prestonice i to za 100 evra!

Ona je u objavi na društvenoj mreži Tviter napisala da iako bi joj 20 evra više preko kirije na mesečnom nivou dosta značilo, ne želi da podigne kiriju jer su joj stanari i prijatelji.

– Izdajem stan (sasvim pristojan i ne mali) prijateljima na periferiji za 100 evra. Sramota me je da im dignem kiriju za 20 evra, a realno 20 evra mi je (na kraju meseca) k’o kuća. Da li sam budala ili čovek – napisala je ona u tvitu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Njen potez je oduševio mnoge tviteraše koji su u komentarima pisali da je pre svega čovek i svi su uglavnom pohvalili njenu objavu.

– Čovek sa velikim Č! Svaka čast – piše u prvom komentaru dok u drugom stoji.

– Čovek. Ali, nađi ipak način da podigneš kiriju.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

čuvarkuća

ČUVARKUĆA Neuništiva biljka sa obiljem lekovitih svojstava

Zanimljivosti

18:00

21 maj, 2024

Čuvarkuća (lat. Sempervivum) dobila je svoje ime iz latinskog jezika. Sempervivum potiče od latinske reči koja znači “zauvek živ”. Ova biljka je poznata po svojoj izdržljivosti i sposobnosti da preživi u teškim uslovima, uključujući hladnoću i sušu. Njeno ime sugeriše da je “uvek živa” i da može opstati bez obzira na okolnosti. Takođe, naziv čuvarkuća može se povezati s njenom tradicionalnom ulogom kao amajlije koja štiti domaćinstvo i donosi sreću.

Komentari(1)

Loading
Ja

06.11.2022 00:49

Dobar je b***** su braća.