NAJBOLJI ZIMSKI SPECIJALITET: Recept se prenosi sa kolena na koleno - najukusnije jelo
Naši stari se dave u kuvanom kiselom kupusu sa suvim svinjskim rebrima, a recept za najukusnije jelo se prenosi sa kolena na koleno
Naši stari se dave u kuvanom kiselom kupusu sa suvim svinjskim rebrima, a recept za najukusnije jelo se prenosi sa kolena na koleno
Većina nas je ostavila kiseli kupus za zimu i onda kada je došlo vreme da se on proba shvatili ste da je presoljen i da ne možete pripremiti omiljeno zimsko jelo – sarme.
Južnjaci kisele kupus na najbolji način na koji se ne kvari, a sarme budu najukusnije, srpska zimnica koja ne može da se zaboravi
Ako ove godine spremate zimnicu, oktobar je idealno vreme da kiselite kupus
Kiseli kupus bez pretakanja rasola je seljačka zimnica koju stare Srpkinje spremaju na najbolji način
Potrebno je da odvojite najviše dva sata za pripremu, a u fenomenalnom ukusu ćete uživati mesecima.
Saveznici uredne probave koje je bitno poznavati su sledeći
U ovim vremenskim uslovima kupus se brzo i lako ukiseli, pa ne treba žuriti sa pripremom.
Fenomenološki gledano, pripremanje zimnice u savremenim uslovima života je više pitanje nekakvog običajnog nasleđa, nego realna potreba, a sa ekonomskog aspekta, nepotrebno trošenje novca i vremena
Zna se kada se pravi najbolja zimnica - onda kada je letu gotovo kraj, a plodovi dovoljno zreli i gotovo na izmaku - pa su im cene niske.
Domaće suvo meso i kupus, imali šta ukusnije?
Sezona kiselog kupusa kod Srba je već počela.
Bilo da vam je namera da ojačate imunitete ili skinete koji kilogram viška, ovo treba da znate.