TRADICIONALNO SRPSKO JELO NA KAŠIKU Grašak sa junetinom, za manje od trideset minuta biće na vašem stolu

J. K.

09:12

Gastronomija 0

Savršen ručak za celu porodicu.

TRADICIONALNO SRPSKO JELO NA KAŠIKU Grašak sa junetinom, za manje od trideset minuta biće na vašem stolu
Shutterstock

 

Potrebno je:

1 glavica crnog luka,

2 čena belog luka,

1 šargarepa,

2 krompira,

350 grama junetine seckane na kockice,

so i biber,

suvi začin,

mirođija,

400 grama graška,

1 kašika masti.

 

Priprema:

Na masti prodinstajte crni luk i šargarepu. Dodajte meso i dinstajte oko 10ak minuta. Dodajte grašak i krompir, kao i začine. Nalijte vodu da ogrezne smesa. Kuvajte oko 30 minuta. Dodajte mirođiju. Poslužite uz pavlaku.

Komentari(0)

Loading