JEDAN TRIK I VIŠE NEMA PROBLEMA SA BUĐI Treba Vam samo OVA NAMIRNICA, i vlaga odlazi kao rukom odnesena

Lepote Srbije

17:00

Aktuelno 1

U daljem tekstu dajemo Vam savet kako da otklonite vlagu na jako povoljan način

buđ
Shutterstock

Kako se rešiti buđi, a da vas ne košta papreno je često pitanje koje nas muči, naročito kad nismo u situaciji da to rešimo onda kada je i nastalo.

Zima je ponovo ostavila potpis na vašim zidovima u vidu fleka od vlage i buđi. Nimalo prijatne mrlje ponovo su se pojavile na ćoškovima, oko prozora i vrata, u kupatilu…

I sigurno ste već čuli da to nije samo pitanje estetike, već i problem koji može ozbiljno uticati na zdravlje ljudi, dece i ljubimaca koji borave u prostoriji. Buđ i vlaga uzrokuju nastanak respiratornih problema, alergija i astme. 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Sigurno ste već pokušavali da rešite problem pojave vlage i buđi na zidovima, ali bezuspešno.

Vlaga se pojavljuje na raznim mestima kao što su kupatilo i kuhinja.

Jedna od najneugodnijih stvari u kući je vlaga i niko je ne želi u svom lepo uređenom stanu.

Tajna uz pomoć koje ćete ukloniti vlagu krije se u riži!

Riža ima “magičnu” sposobnost da upija vlagu. Ono što ćete učiniti jeste da posudu napunite rižom i postavite je na mesta sa vlagom.

Možda će vam estetski malo smetati, ali imamo rešenje i za taj problem. Riža u činiji može da postane deo dekoracije vašeg stana!

Potrudite se da posuda koju punite pirinčem odgovara stilu i enterijeru vaše kuće. Odaberite činiju u lepim bojama i iskoristite ovaj trik u svoju korist. Napravite lep ukrasni kutak sa dodacima i pirinčem!

Prijatan dan Vam želimo!

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

 

Mnogi vozači greše: Znate li koji migavac se pali prilikom ulaska u kružni tok?

Mnogi vozači greše: Znate li koji migavac se pali prilikom ulaska u kružni tok?

Aktuelno

19:00

17 maj, 2024

Kako se vozi u kružnom toku? Ko ima prednost u kružnom toku? Šta ako ulazni put ima jednu traku, kružni tok tri, a izlazni put dve trake? Da li onaj u unutrašnjoj traci kružnog toka ima prednost u odnosu na onoga u srednjoj ili spoljašnjoj traci kružnog toga, ima li pravo da ga „iseče“ i izađe gde poželi? I da li se, i zašto, daje migavac na kružnom toku? Većina vozača to ne radi.

Čačak

Nakon pola veka čekanja konačno dočekali rekonstrukciju ulice: Spas za 80 kuća u čačanskom naselju Ljubić, dvorišta i podrumi često su im bila pod vodom (FOTO)

Aktuelno

17:00

17 maj, 2024

Nakon skoro pola veka čekanja stanovnci ulice Savkovića kosa u čačanskom naselju Ljubić konačno su dočekali rekonstrukuciju prilaznog puta do njihovih kuća. Potpuno nova infrastruktura rešiće i dugogodišnji problem plavljenja dvorišta za oko 80 domaćinstava koja se ovde nalaze. Zoran Aćimović koji živi u Savkovića kosi, objašnjava da je ova rekonstrukcija od ogromnog značaja za sve meštane, jer su se mnoga domaćinstva nalazila ispod nivoa saobraćajnice, i uvek su nakon veliki kiša plavila dvorišta i podrumi.

Komentari(1)

Loading
Valentina

06.11.2022 14:55

Riza ili pirinač? To nije isto?