NAJUKUSNIJI DOMAĆI GULAŠ PO RECEPTU STARIH DOMAĆICA: Nema boljeg ručka koji će vas držati CEO DAN - ukus za desetku
Nema boljeg i jačeg ručka od vrhunskog svinjskog gulaša
Domaći gulaš sa svinjetinom bez jednog sastojka ne može da se zamisli. Evo kako ide pravi recept:
Sastojci:
500 grama svinjskog mesa seckanog na kockice;
1 kg krompira,
maslac,
mast,
mleko,
so i biber,
suvi začin,
uva začinksa paprika,
peršun.
Priprema:
Na masti predinstati luk i šargarepu. Dodati meso pa krčkati oko sat vremena. Dodati paradajz sos i još malo da se krčka. Staviti začine i ostaviti da lagano vri. Obavezno se zasladite čokoladnom tortom po najstarijem receptu.
Možda vas zanima:
NAJSOČNIJI KAFANSKI GULAŠ: Tajna profesionalnih kuvara zbog koje će ovo jelo da bude neverovatno ukusno i gusto
Kafanski gulaš je jelo koje bez problema možete poslužiti gostima kao vrhunsko jelo
ČUVENI KUVAR JE OTKRIO KAKO PRAVI NAJUKUSNIJI GULAŠ: Zbog 1 trika meso je SOČNO I MEKANO, a tajna je i u pripremi LUKA
Kuvar Ivica Štruml je otkrio njegova trikove zbog kojih pravi najbolji ukus u regionu!
Možda vas zanima:
NAJSOČNIJI KAFANSKI GULAŠ: Tajna profesionalnih kuvara zbog koje će ovo jelo da bude neverovatno ukusno i gusto
Kafanski gulaš je jelo koje bez problema možete poslužiti gostima kao vrhunsko jelo
ČUVENI KUVAR JE OTKRIO KAKO PRAVI NAJUKUSNIJI GULAŠ: Zbog 1 trika meso je SOČNO I MEKANO, a tajna je i u pripremi LUKA
Kuvar Ivica Štruml je otkrio njegova trikove zbog kojih pravi najbolji ukus u regionu!
Možda vas zanima:
NAJSOČNIJI KAFANSKI GULAŠ: Tajna profesionalnih kuvara zbog koje će ovo jelo da bude neverovatno ukusno i gusto
Kafanski gulaš je jelo koje bez problema možete poslužiti gostima kao vrhunsko jelo
ČUVENI KUVAR JE OTKRIO KAKO PRAVI NAJUKUSNIJI GULAŠ: Zbog 1 trika meso je SOČNO I MEKANO, a tajna je i u pripremi LUKA
Kuvar Ivica Štruml je otkrio njegova trikove zbog kojih pravi najbolji ukus u regionu!
Spremiti pire krompir pa poslužiti uz gulaš.
TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
BLITVA Kraljica zdravlja koju često treba imati na meniju, evo kako da je spremate
Blitva je povrće sa izuzetno visokim nutritivnim vrednostima i korisna je kako sirova, tako i kuvana.
PREDLOG ZA RUČAK Medaljoni u sosu od pečuraka, ukusno jelo koje će voleti cela porodica
Medaljoni u sosu od pečuraka se brzo spremaju i idealni su za brz i ukusan ručak. Možete ih servirati same i uz prilog od testenine, krompira ili pirinča.
Prase Svetog Marka: Tradicionalni gurmanski specijalitet!
Naziv ovog jela inspirisan je legendom prema kojoj su Venecijanci mošti apostola i jevanđeliste Svetog Marka preneli u Veneciju u svinjskoj koži, kao i čuvenom vizantijskom mešavinom, kako je nazivan spoj tri začina – bibera, karanfilića i cimeta – izuzetno popularan u srednjem veku i korišćen i na našem tlu.
NAJUKUSNIJE DOMAĆE KIFLICE SA DŽEMOM: Peku se samo 15 minuta - recept kakav do sada niste probali
Domaće kiflice sa džemom su najukusnije i peku se samo 15 minuta
Komentari(0)