NIKAD VAM SE NEĆE ZALEPITI ILI PUĆI KOLAČ: Imamo trik za svaki pleh, vaše muke u kuhinji su rešene
Kako da isečete papir za pečenje tako da odgovara plehu i da vam se kolač ne lepi i i ne puca? Evo ideje!
Koliko god da imate iskustva u kuhinji, uvek dobro dođu novi saveti i ideje. Ponekad je dovoljno da promenite neku sitnicu pa da lakše ocedite testeninu ili napravite tost i topli sendvič, a ne isprljate toster.
Zato će vam se sigurno dopasti ovaj predlog za sečenje peki papira za četvrtaste plehove. Domaćice dobro znaju kako "voštani" papir ume da se "otima" svim pokušajima da ga prilagodite obliku.
Prvi savet je da odvojite dovoljno vremena za to i spremite pleh pre nego što smesa bude gotova. U suprotnom, u brzini će vam oblikovanje papira ići još teže. Drugo, papir će lakše kad očuvati oblik kad smesu već ulijete, ali do tog trenutka možete da prikačite ivice uz stranice pleha pomoću običnih štipaljki za veš.
Možda vas zanima:
Miris VLAGE u stanu može se rešiti LAKO: Ovo su tri metode koje možete primeniti odmah
Ovu neprijatnu aromu nije tako teško ukloniti, ali glavna stvar je pronaći izvor mirisa...
KAKO SE REŠITI ŠMEKA STAROSTI I SMRADA U STANU: Javlja se zbog nekoliko grešaka, a evo kako da ga uklonite bez po muke
Ustajao miris u stanu može biti veliki problem, a evo kako se jednostavno može ukloniti.
Možda vas zanima:
Miris VLAGE u stanu može se rešiti LAKO: Ovo su tri metode koje možete primeniti odmah
Ovu neprijatnu aromu nije tako teško ukloniti, ali glavna stvar je pronaći izvor mirisa...
KAKO SE REŠITI ŠMEKA STAROSTI I SMRADA U STANU: Javlja se zbog nekoliko grešaka, a evo kako da ga uklonite bez po muke
Ustajao miris u stanu može biti veliki problem, a evo kako se jednostavno može ukloniti.
Možda vas zanima:
Miris VLAGE u stanu može se rešiti LAKO: Ovo su tri metode koje možete primeniti odmah
Ovu neprijatnu aromu nije tako teško ukloniti, ali glavna stvar je pronaći izvor mirisa...
KAKO SE REŠITI ŠMEKA STAROSTI I SMRADA U STANU: Javlja se zbog nekoliko grešaka, a evo kako da ga uklonite bez po muke
Ustajao miris u stanu može biti veliki problem, a evo kako se jednostavno može ukloniti.
Treće, isecite papir na "strateškim" mestima kao u sledećem video klipu i dobićete pravi mali "uložak" kojim možete da izvučete kolač kad bude pečen. Neće moći ni da "mrdne", a kamoli da pukne.
BLITVA Kraljica zdravlja koju često treba imati na meniju, evo kako da je spremate
Blitva je povrće sa izuzetno visokim nutritivnim vrednostima i korisna je kako sirova, tako i kuvana.
PREDLOG ZA RUČAK Medaljoni u sosu od pečuraka, ukusno jelo koje će voleti cela porodica
Medaljoni u sosu od pečuraka se brzo spremaju i idealni su za brz i ukusan ručak. Možete ih servirati same i uz prilog od testenine, krompira ili pirinča.
Prase Svetog Marka: Tradicionalni gurmanski specijalitet!
Naziv ovog jela inspirisan je legendom prema kojoj su Venecijanci mošti apostola i jevanđeliste Svetog Marka preneli u Veneciju u svinjskoj koži, kao i čuvenom vizantijskom mešavinom, kako je nazivan spoj tri začina – bibera, karanfilića i cimeta – izuzetno popularan u srednjem veku i korišćen i na našem tlu.
NAJUKUSNIJE DOMAĆE KIFLICE SA DŽEMOM: Peku se samo 15 minuta - recept kakav do sada niste probali
Domaće kiflice sa džemom su najukusnije i peku se samo 15 minuta
KOLIKO DUGO SMEJU DA STOJE JAJA POSLE USKRSA? Svi prave grešku, a evo kako ćete znati da su se pokvarila
USKRŠNjA jaja mnogima su ukusnija nego obična. Imaju poseban ukus i šmek, te deca, ali i odrasli znaju da ih pojedu i po desetak dnevno. Naravno, ne treba u tome preterivati. Oni koji imaju zdravtsvene probleme, kao što su povišeni holesterol ili neku drugu hroničnu bolest, trebalo bi da izbegavaju žumanca.
Komentari(0)