2 CAKE DA PUNJENA PAPRIKA UVEK ISPADNE SAVRŠENO: Ne prelivajte je vodom, a u fil obavezno dodajte OVO
Učinite omiljeno tradicionalno jelo još ukusnijim, dodajući ove sastojke prilikom spremanja nadeva i preliva za punjene paprike.
Punjene paprike su jedno od najpopularnijih kuvanih jela u srpskoj kuhinji. Retko koji Srbin ne voli kombinaciju upečatljivog ukusa paprike i savršeno začinjenog mlevenog mesa, ali oni koji vole da eksperimentišu u kuhinji znaju da se i najlepši ukus može nadograditi i postati još bolji.
Donosimo vam dva trika uz koje će punjene paprike biti apsolutno savršene!
Voda u kojoj se kuvaju
Možda vas zanima:
Miris VLAGE u stanu može se rešiti LAKO: Ovo su tri metode koje možete primeniti odmah
Ovu neprijatnu aromu nije tako teško ukloniti, ali glavna stvar je pronaći izvor mirisa...
KAKO SE REŠITI ŠMEKA STAROSTI I SMRADA U STANU: Javlja se zbog nekoliko grešaka, a evo kako da ga uklonite bez po muke
Ustajao miris u stanu može biti veliki problem, a evo kako se jednostavno može ukloniti.
Možda vas zanima:
Miris VLAGE u stanu može se rešiti LAKO: Ovo su tri metode koje možete primeniti odmah
Ovu neprijatnu aromu nije tako teško ukloniti, ali glavna stvar je pronaći izvor mirisa...
KAKO SE REŠITI ŠMEKA STAROSTI I SMRADA U STANU: Javlja se zbog nekoliko grešaka, a evo kako da ga uklonite bez po muke
Ustajao miris u stanu može biti veliki problem, a evo kako se jednostavno može ukloniti.
Možda vas zanima:
Miris VLAGE u stanu može se rešiti LAKO: Ovo su tri metode koje možete primeniti odmah
Ovu neprijatnu aromu nije tako teško ukloniti, ali glavna stvar je pronaći izvor mirisa...
KAKO SE REŠITI ŠMEKA STAROSTI I SMRADA U STANU: Javlja se zbog nekoliko grešaka, a evo kako da ga uklonite bez po muke
Ustajao miris u stanu može biti veliki problem, a evo kako se jednostavno može ukloniti.
Nakon što se napune nadevom, paprike se kuvaju u vodi, a potom nalivaju vodom u kojoj se kuvaju, da bi se potom zapekle. Umesto vode, počnite da koristite goveđi bujon ili bistru supu od povrća.
Sličan efekat dobija se ako nalijete papriku vodom, a potom ubacite kockice za supu.
Nadev
Mađarski kuvari praktikuju dodavanje sitno seckane ispržene slanine u nadev od pirinča i mlevenog mesa. Slaninica će dati baš dobar šmek i podići ukus ovog tradicionalnog jela na sasvim novi nivo.
(Mondo)
CRNO VINO Nećete verovati zašto je dobro da pijete ovaj MOĆNI NEKTAR!
Crno vino ima moćne antioksidante, a mnogi stručnjaci tvrde da njegovo umereno konzumiranje može imati zdravstvene prednosti.
TUFAHIJE Miris i ukus ORIJENTA, zaljubićete se u ovu fenomenalnu poslasticu
Tufahije su u naše krajeve stigle iz Persije, pretpostavlja se sa Osmanlijama. Ovaj prilično jednostavan ali izuzetno ukusan dezert se najbolje priprema od jabuka sorte Greni Smit.
TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
BLITVA Kraljica zdravlja koju često treba imati na meniju, evo kako da je spremate
Blitva je povrće sa izuzetno visokim nutritivnim vrednostima i korisna je kako sirova, tako i kuvana.
PREDLOG ZA RUČAK Medaljoni u sosu od pečuraka, ukusno jelo koje će voleti cela porodica
Medaljoni u sosu od pečuraka se brzo spremaju i idealni su za brz i ukusan ručak. Možete ih servirati same i uz prilog od testenine, krompira ili pirinča.
Komentari(0)