PEŠKE NA PUT DUG 1150 KILOMETARA Sjajni NIKOLA ROKVIĆ svoje pešačenje prinosi bolesnoj deci i obnovi dečje onkološke bolnice

Lepote Srbije

18:00

Zanimljivosti 0

Nikola Rokvić je danas 22.aprila krenuo peške ispred Hrama Svetog Save na Eginu. Nikolu su na ovaj put ispratili porodica, prijatelji, sveštenstvo i saradnici - napisano je na Instagram profilu "arhiepiskopijatv".

Nikola Rokvić
Printscreen/Youtube

Nikola i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju "Porodica" sa ciljem da pomažu bolesnoj deci, višedetnim porodicama i talentovanoj deci. Poznat od ranije kao veliki humanitarac i vernik, a bio je i učesnik rijaliti šou-programa Survivor, gde se i upoznao sa suprugom, pa znamo da je i fizički spreman, ovaj put je ipak sve iznenadio sa podvigom na koji se odlučio.

Nikola prinosi svoje pešačenje Svetom Nektariju za ozdravljenje bolesne dece, a takođe želi da obnovi deo dečje onkološke bolnice u Beogradu.

Zavet je dao 2021.godine u hramu Svetog Nektarija u Valjevu.

Do Egine iz Beograda ima oko 1150 km.

Pre nekoliko dana Nikola se poklonio delu mošti Svetog Nektarija u istoimenom hramu u Valjevu i tom prilikom Episkop valjevski Isihije je sa sveštenstvom služio moleban Svetom Nektariju.  

Želimo mu srećan i blagosloven put!

Komentari(0)

Loading