SRPSKI PONOS "PREKO BARE" Pojavio se predivan mural naših sportista u Čikagu (FOTO)

Lepote Srbije

16:00

Zanimljivosti 0

Mural predstavlja simbol snage uspeha i izdržljivosti a oslikao ga je Ludvig Tančez iz Čikaga.

mural
Printscreen/Youtube

 

Ogromni mural visine osam metara i širine četiri i po metra nalazi na zgradi popuarnog Beograd kafe restorana u Irving Park ulici, piše Srpska televizija USA. 

Mural predstavlja simbol snage uspeha i izdržljivosti a oslikao ga je Ludvig Tančez iz Čikaga.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Vlasnik Beograd Kafea je odlučio da to bude baš na zidu ovog restorana gde se redovno prate sportska dešavanja, a naročito kada se takmiče ova tri svetska šampiona, Nole, Nikola i Ivana. Mesto je okupljanja i Noletovih čikaških vatrenih navijača koji ga redovno prate kada igra na US Open-u i Sinsinati Openu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beograd Cafe (@beogradcafe)

- - Ovim muralom želimo da im pošaljemo srdačan pozdrav iz Čikaga i da im pokažemo koliko smo ponosni na sve što su postigli, oni su simbol snage, izdržljivosti i uspeha i pre svega inspiracija za sve nas - navodi Jelena, menadžer Beograd kafea.

 

Pored novog murala sa likovima naših svetskih šampiona na Beograd kafeu u Čikagu se nalazi i mural sa likom Nikole Tesle koga je pre nekoliko godina naslikao umetnik Ascend iz Venecuele i umetnički rad Tanje Milovanović koja je oslikala azbuku i citat Mome Kapora u unutrašnjem delu restorana.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading