Od sledeće godine, duplo vredniji vaučeri za putovanja: Tu i još jedna nova pogodnost

Lepote Srbije

11:00

Turizam 0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će država sledeće godine deliti vaučere za odmor čija će vrednost biti duplo veća nego sada.

Od sledeće godine, duplo vredniji vaučeri za putovanja: Tu i još jedna nova pogodnost
Foto: Rina

Prijava za vaučere će početi već od 15. januara, a mogu da se koriste već od 15. februara, tako da svi koji planiraju da konkurišu za ovu subvenciju već sada mogu da planiraju odmor i biraju svoju destinaciju.

Takođe, uvedena je jedna promena, a to je da mogu da konkurišu i radno angažovana lica sa primanjima koja ne prelaze iznos od 80.000 dinara mesečno. Ranije je ta granica bila 70.000 dinara. Predsednik je večeras otkrio da će sledeće godine biti deljeni vaučeri od 10.000 dinara, a ne kao ranije od 5.000.

- To je velika vest i za naše penzionere i za nezaposlene, kao i za ljude sa nešto skromnijim primanjima. Biće 100.000 takvih vaučera. Ne smanjujemo broj, samo povećavamo njihovu vrednost - rekao je on.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Naglasio je da je će naši građani moći to da iskoriste u nekoj od naših banja i drugim turističkim centrima.

- Od Sokobanje, Vrnjačke banje, Prolom banje, Lukovske, Kuršumlijske banje, Zlatibora i svih ostalih naših divnih mesta u Srbiji - rekao je Vučić.

@lepotesrbijee Najviši vodopad u Srbiji visok je 71 metar i nalazi se na Kopaoniku u oblasti Jelovarnik, u okviru nacionalnog parka, na nadmorskoj visini od oko 1.500 metara! Nalazi se 25 kilometara zapadno od Brusa i na oko 2,5 kilometara istočno od Pančićevog vrha! #srbija #lepotesrbije #vodopadjelovarnik #fyp #fypシ゚viral #serbia #foryou #foryoupage ♬ original sound - LepoteSrbije
gornja gorevnica

Ne bih ovaj pogled na Kablar menjao ni za pogled sa Ajfelovog tornja: Nastavnik muzike vratio se u rodno selo, Radovan u Gornjoj Gorevnici napravio pravi raj

Turizam

14:00

27 april, 2024

Gradsku vrevu i sivilo asfalta nastavnik muzike iz Čačka, Radovan Tanasijević, odlučio je da zemeni vedrim nebom i cvrkutom ptica. Vratio se u svoje rodno selo Gornju Gorevnicu i na imanju svojih predaka napravio pravi mali raj, za oči i za dušu. Na ognjištu je obnovio sve kao što je bilo nekad, kao što su to činili naši preci.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading