Nisam špuijun i ne radim za CIA, ja sam Srbin pravoslavac! Amerikanac Čarls je došao u Srbiju iz inata, a zbog ovog rešio da ostane ovde!
Neobična životna priča američkog jutjubera Čarlsa Ketera koji je rešio da mu Srbija postane dom.
Neobična životna priča američkog jutjubera Čarlsa Ketera koji je rešio da mu Srbija postane dom.
Sećate li se Breda Baketa, Amerikanca koji je 2020. odlučio da napusti svoju zemlju i započne život u Srbiji? Nedavno je otkrio šta se sve promenilo od trenutka njegovog dolaska u Beograd do sada. Bred se nakon nekog vremena preselio u Kruševac jer, kako je objasnio, prija mu mirniji grad. U jednom videu, koji je 2023. objavio na svom Jutjub kanalu, pokazao je kako izgleda stan koji iznajmljuje. I malo je reći da su stranci oduševljeni.
"Osećam snažnu nostalgiju kad pričam sa Srbima, nekako me sve to podseća na detinjstvo, postoje snažne porodične i verske veze..."
Amerikanac DŽibri Bel, poznat na društvenim mrežama po snimcima koje objavljuje, a u kojima govori o tome koliko voli našu zemlju i naš narod, preuzeo je pravoslavnu veru!
Amerikanac kupio srpski vojni šlem preko interneta pa ostao u čudu zbog onoga što na njemu piše
Prva na meniju bila mu je sarma koju je probao u jednom restoranu u Beogradu.
Simpatični stranci se polako gomilaju u Srbiji. Pričaju o nama i našoj zemljici sve najbolje. Oduševljeni su kakvi smo domaćini i kako živimo. Reklamiraju nas više nego mi sami. Evo kako to radi Justus Reid.
Jedan od najpoznatijih Amerikanaca srpskog porekla.
Čarls je nakon dolaska u Srbiju obišao mnoge gradove, ali je Novi Sad na njega ostavio najbolji utisak.
Sudbine na koje nalećemo svakodnevno na društenim mrežama umeju da budu uzbudljivije od bilo kog filma. Jedna priča sa Tvitera je uzburkala ceo svet i došla je do nas, naravno sa razlogom.