Na koncertu Zdravka Čolića uživalo i u glas pevalo preko 30.000 ljudi, bilo je to veče za pamćenje

Neverovatan spektakl u centru Čačka

zdravko čolić
rina

Grad na Moravi prošlu noć bio je najveseliji grad u Srbiji. Preko 30.000 ljudi došlo je na Gradski trg kako bi uživali u koncertu legendarnig Zdravka Čolića.

Ljubitelji dobre, kvalitetne muzike i hitova koji traju skoro pola veka došli su iz svih krajeva naše zemlje, ali i regiona, i prema njihovim rečima koncert je opravdao sva očekivanja.

zdravko čolić rina
 

Posle 20 godina obožavani Čola pevao je skoro četiri sata svoje najveće hitove, a publika svih generacija uživala je u njima.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

"Posle 20 godina opet smo na Trgu i srećan sam kad vidim ovako divnu i brojnu publiku. Drago mi je što je Čačak prestonica kulture, ovaj grad je definitivno to i zaslužio. Često u Čačku boravim privatno, a sad evo i ovako zvanično, rekao je za RINU čuveni Čola.

zdravko čolić rina
 

Sudeći prema utiscima svih onih koji su uživali u spektakularnom Čolićevom nastupu na Gradskom trgu, može se reći da je ovo definitivno koncert decenije.

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading