NA GRADSKI TRG STIŽE VELIKA ZVEZDA FOLK-POP MUZIKE Čačani prave feštu za doček Srpske Nove godine

Aco Pejović uveseliće na hiljade sugrađana

NA GRADSKI TRG STIŽE VELIKA ZVEZDA FOLK-POP MUZIKE Čačani prave feštu za doček Srpske Nove godine
Rina

Čačanima će za doček Srpske Nove godine na Gradskom trgu biti organizovana prava žurka, jer Grad Čačak i Turistička organizacija Čačka organizuju koncert jednog od najpopularnijih srpskih izvođača. Za doček 13. januara uveče sugrađane i goste zabavljaće Aco Pejović. Dugoočekivani spektakl zakazan je za 23 časa, na Gradskom trgu u Čačku.

„Dugoočekivani nastup Aca Pejovića uveseliće sve posetioce i Čačane koji se odluče da Srpsku Novu godinu dočekaju u gradu na Moravi. Reakcije sugrađana i velikog broja ljudi iz okolnih gradova navode na to da će događaj biti veoma posećen.“, navode iz TO Čačka za agenciju RINA.

„Dugi niz godina, osluškujući želje sugrađana, odlučili smo da organizujemo koncert Aca Pejovića, jednog od najpopularnijih srpskih izvođača. Ovo je poslednji u nizu koncerata u okviru bogatog Novogodišnjeg programa u Čačku.“, dodaju iz TO Čačka.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Podsetimo, koncerti velikih zvezda Tonija Cetinskog i Željka Vasića, na kome je gost bio Dejan Petrović&Big Band, okupili su više hiljada posetilaca, koji su se, uprkos hladnom vremenu, fantastično proveli i dočekali novu 2023. godinu.

„Veliki broj Čačana ali i gostiju sa strane posetio je prethodno održane koncerte. Najbolji pokazatelj posećenosti su maksimalno rasprodati hotelski kapaciteti, kako od strane domaćih, tako i inostranih gostiju. Na to je, svakako, uticao veoma bogat i sadržajan kulturni program u okviru Novogodišnjih praznika ali i sve veća vidljivost grada Čačka na turističkoj mapi Srbije.“, saopštavaju iz TO Čačka.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading