ČAČAK SE SPREMIO ZA PROSLAVU NOVOGODIŠNJIH PRAZNIKA Uz muziku u srećnu novu godinu

Pripremljen je bogat program za novogodišnje praznike

ČAČAK SE SPREMIO ZA PROSLAVU NOVOGODIŠNJIH PRAZNIKA Uz muziku u srećnu novu godinu
Foto: Rina

Ako je suditi po imenima estradnih umetnika koji će tokom praznika nastupiti pred Čačanima, nema dileme da će upravo u gradu na Moravi biti odlična atmosfera predstojećeg vikenda.

Da Čačak krupnim koracima ide ka atraktivnoj turističkoj lokaciji pokazuje i činjenica da je izabran u top 10 destinacija u Srbiji po broju noćenja, a brojne atrakcije grada na Moravi doprinele su da on ponese to laskavo priznanje

Za srpsku Novu godinu nastupiće i Aco Pejović. To nije sve što su grad Čačak i TO pripremili za praznike, jer je na plaži pored Zapadne Morave organizovana prava čarolija sa postavljenim klizalištem i ukrasima” rekao je Vojin Jakovljević, direktor TO Čačak.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Dok će u Čačku za doček biti veselo, u Užicu će zabava da počne tek 02.januara kada je planirano da svoj nastup u centru grada, a trgu, održi najveći među najvećima, trubač Dejan Petrović sa svojim Big bendom.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading