SMEH, SUZE I SNOVI 47. Međunarodni festival monodrame i pantomime održaće se od 30. juna do 02. jula 2022. godine (VIDEO)

Lepote Srbije

20:00

Manifestacije 0

47. Međunarodni festival monodrame i pantomime održaće se od 30. juna do 02. jula 2022. godine

SMEH, SUZE I SNOVI 47. Međunarodni festival monodrame i pantomime održaće se od 30. juna do 02. jula 2022. godine (VIDEO)
Printscreen/Facebook/Međunarodni festival monodrame i pantomime

Festival se održava na sceni Pozorišta lutaka Pinokio kao i na drugim lokacijama u Zemunu. Tročlani stručni žiri dodeljuje dve Zlatne kolajne: Zlatnu kolajnu "Maja Dimitrijević" za najbolju monodramu i Zlatnu kolajnu najboljem pantomimičaru. Žiri publike dodeljuje Zlatnu kolajnu "Siniša Dašić" najuspešnijem učesniku Festivala, žiri za inventivnost dodeljuje Nagradu za inventivnost, a glasovi publike određuju pobednika Nagrade “Ljuba Moljac” za stend ap.

Savet Festivala monorame i pantomime doneo je odluku da će se ovogodišnji, 47. Festival monodrame i pantomime, održati u oktobru, umesto u predviđenom terminu krajem juna.

Tačan termin održavanja Festivala je od 30. juna do 02. jula 2022. godine u Pozorištu lutaka „Pinokio“.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

 

Izvor: srbija.travel

 

fića

Bolja mi je fića nego luksuzni audi sa klimom, nema para za koje bih je prodao: Nesvakidašnja povorka projezdila ulicama Nove Varoši, oko 30 starih lepotana iz čitave Srbije stiglo na Zlatar

Manifestacije

11:00

26 jul, 2024

Za ljubitelje stare Jugoslavije, a pre svega njenog simbola čuvene fiće, na padanima Zlatara održan je pravi praznik za oči i dušu. Tokom Zlatar festa na radost gađana i posetilaca održana je prva Fićijada, a glavnim ulicama Nove Varoši projezdilo je oko 30 lepotana iz čitave Srbije.

Komentari(0)

Loading