SMEH, SUZE I SNOVI 47. Međunarodni festival monodrame i pantomime održaće se od 30. juna do 02. jula 2022. godine (VIDEO)

Lepote Srbije

20:00

Manifestacije 0

47. Međunarodni festival monodrame i pantomime održaće se od 30. juna do 02. jula 2022. godine

SMEH, SUZE I SNOVI 47. Međunarodni festival monodrame i pantomime održaće se od 30. juna do 02. jula 2022. godine (VIDEO)
Printscreen/Facebook/Međunarodni festival monodrame i pantomime

Festival se održava na sceni Pozorišta lutaka Pinokio kao i na drugim lokacijama u Zemunu. Tročlani stručni žiri dodeljuje dve Zlatne kolajne: Zlatnu kolajnu "Maja Dimitrijević" za najbolju monodramu i Zlatnu kolajnu najboljem pantomimičaru. Žiri publike dodeljuje Zlatnu kolajnu "Siniša Dašić" najuspešnijem učesniku Festivala, žiri za inventivnost dodeljuje Nagradu za inventivnost, a glasovi publike određuju pobednika Nagrade “Ljuba Moljac” za stend ap.

Savet Festivala monorame i pantomime doneo je odluku da će se ovogodišnji, 47. Festival monodrame i pantomime, održati u oktobru, umesto u predviđenom terminu krajem juna.

Tačan termin održavanja Festivala je od 30. juna do 02. jula 2022. godine u Pozorištu lutaka „Pinokio“.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

 

Izvor: srbija.travel

 

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading