SMEH, SUZE I SNOVI 47. Međunarodni festival monodrame i pantomime održaće se od 30. juna do 02. jula 2022. godine (VIDEO)

Lepote Srbije

20:00

Manifestacije 0

47. Međunarodni festival monodrame i pantomime održaće se od 30. juna do 02. jula 2022. godine

SMEH, SUZE I SNOVI 47. Međunarodni festival monodrame i pantomime održaće se od 30. juna do 02. jula 2022. godine (VIDEO)
Printscreen/Facebook/Međunarodni festival monodrame i pantomime

Festival se održava na sceni Pozorišta lutaka Pinokio kao i na drugim lokacijama u Zemunu. Tročlani stručni žiri dodeljuje dve Zlatne kolajne: Zlatnu kolajnu "Maja Dimitrijević" za najbolju monodramu i Zlatnu kolajnu najboljem pantomimičaru. Žiri publike dodeljuje Zlatnu kolajnu "Siniša Dašić" najuspešnijem učesniku Festivala, žiri za inventivnost dodeljuje Nagradu za inventivnost, a glasovi publike određuju pobednika Nagrade “Ljuba Moljac” za stend ap.

Savet Festivala monorame i pantomime doneo je odluku da će se ovogodišnji, 47. Festival monodrame i pantomime, održati u oktobru, umesto u predviđenom terminu krajem juna.

Tačan termin održavanja Festivala je od 30. juna do 02. jula 2022. godine u Pozorištu lutaka „Pinokio“.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

 

Izvor: srbija.travel

 

Đokijada

KAKVA MANIFESTACIJA Nikad više ĐOKA na jednom mestu!

Manifestacije

18:00

12 maj, 2024

Stara Pazova/Belegiš - Skoro da nema osobe na prostoru bivše Jugoslavije koja nije čula za glavne likove iz mnogih viceva, Muju i Hasu, Pericu i Đokicu. I dok se Bosanci najčešće smeju dogodovštinama ove prve dvojice, srbi to najrađe čine uz Đoku.

Komentari(0)

Loading