XII FESTIVAL "GULINI DANI" Ove godine je posvećen Miroslavu Mići Živadinoviću, glumcu i upravniku petrovačkog pozorišta

Lepote Srbije

10:00

Manifestacije 0

Festival glumačkih ostvarenja “Gulini dani”, koji se ove godine održava 12. put počinje 13. aprila i trajaće do 20. aprila.

XII FESTIVAL "GULINI DANI" Ove godine je posvećen Miroslavu Mići Živadinoviću, glumcu i upravniku petrovačkog pozorišta
Printscreen

U takmičarskom delu festivala ove godine učestvuje 7 amaterskih pozorišta iz Srbije i Crne Gore, a poslednjeg dana, u čast nagrađenih biće odigrana predstava pozorišta iz Novog Sada.

Ove godine Festival posvećen Miroslavu Mići Živadinoviću, glumcu i upravniku petrovačkog pozorišta, koji je bio na daskama koje život znače više od 40 godina i dao nemerljiv doprinos promovisanju pozorišne umetnosti u Petrovcu na Mlavi, a svojim maestralnim ulogama i velikim radom u samoj organizaciji procesa rada na predstavama učinio da petrovačko pozorište postane jedno od vodećih amaterskih pozorišta u zemlji.

Izvor: rtvmlava

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

fića

Bolja mi je fića nego luksuzni audi sa klimom, nema para za koje bih je prodao: Nesvakidašnja povorka projezdila ulicama Nove Varoši, oko 30 starih lepotana iz čitave Srbije stiglo na Zlatar

Manifestacije

11:00

26 jul, 2024

Za ljubitelje stare Jugoslavije, a pre svega njenog simbola čuvene fiće, na padanima Zlatara održan je pravi praznik za oči i dušu. Tokom Zlatar festa na radost gađana i posetilaca održana je prva Fićijada, a glavnim ulicama Nove Varoši projezdilo je oko 30 lepotana iz čitave Srbije.

Komentari(0)

Loading