SKUŠA IZ RERNE Zdrav i ukusan ručak koji se lako sprema
Skuša spada u red najzdravijih riba, a veoma je ukusna kada se sprema na način koji vam donosimo u receptu koji sledi. Probajte i uživajte.

Sastojci:
4 skuše (oko 1 kg)
1 kašika belog luka u granulama
Možda vas zanima:

Ovo je najzdravija riba na svetu: Hranljivija od lososa, evo zašto treba da je uvrstite u nedeljni jelovnik
Ova riba je prepuna proteina i drugih korisnih materija

NAJUKUSNIJI SPECIJALITET SA JUGA SRBIJE: Posna pita kupusara - recept domaćice imaju u malom prstu
Najukusniji specijalitet sa juga Srbije je posna pita kupusara, a recept domaćice imaju u malom prstu
Možda vas zanima:

Ovo je najzdravija riba na svetu: Hranljivija od lososa, evo zašto treba da je uvrstite u nedeljni jelovnik
Ova riba je prepuna proteina i drugih korisnih materija

NAJUKUSNIJI SPECIJALITET SA JUGA SRBIJE: Posna pita kupusara - recept domaćice imaju u malom prstu
Najukusniji specijalitet sa juga Srbije je posna pita kupusara, a recept domaćice imaju u malom prstu
Možda vas zanima:

Ovo je najzdravija riba na svetu: Hranljivija od lososa, evo zašto treba da je uvrstite u nedeljni jelovnik
Ova riba je prepuna proteina i drugih korisnih materija

NAJUKUSNIJI SPECIJALITET SA JUGA SRBIJE: Posna pita kupusara - recept domaćice imaju u malom prstu
Najukusniji specijalitet sa juga Srbije je posna pita kupusara, a recept domaćice imaju u malom prstu
1 kašika soli
1 kašičica bibera
kukuruzna palenta
maslinovo ulje
Priprema:
Operite ribu i po želji joj odstranite glavu. Posolite spolja i iznutra, pospite biberom i granulama belog luka i svaku ribu uvaljajte u kukuruznu palentu.
Poređajte u nauljen pleh te pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 40 minuta. Okrenite ribu i pecite još oko pola sata.
Ovako spremljena riba servira se uz preliv od dva čena iseckanog belog luka i po kašiku iseckanog peršuna i maslinovog ulja. Kao prilog uz ribu možete servirati kuvani krompir, blitvu i limun.
Prijatno!

Ove kiflice ostaju mekane čak 5 dana: Evo šta treba da stavite u testo kako bi ostale sočne dugo, dugo vremena
Gotove pospite šećerom u prahu

RECEPT IMA 3 MILIONA PREGLEDA: Ovu pitu od jabuka iz 1894. godine nekada su smatrali najboljim slatkišem na svetu!
Uprkos tome što im nisu bili dostupni mikseri i razni sastojci koji nas danas čekaju na svakom koraku, u prošlosti su se ljudi dovijali i uspevali da pripreme slasne deserte koji se pamte i danas.

Orahovača kakvu su pravili naši preci: Ovaj tajni recept star sto godina se i danas koristi u manastirima
Ako volite domaće likere s dušom i istorijom, sada je pravi trenutak da pripremite orahovaču

Šta je BULGUR i kako se sprema? Preporučuje se u svim dijetama
Poreklom je sa Bliskog Istoka i jedan je od najstarijih oblika žitarica koje se koriste u ishrani čoveka.

Ovo je tajna najboljeg bećarca: Pravi se za manje od 30 minuta a ključan je ovaj sastojak
Da li je ovo najbolji bećarac – procenite sami!?
Komentari(0)