SKUŠA IZ RERNE Zdrav i ukusan ručak koji se lako sprema
Skuša spada u red najzdravijih riba, a veoma je ukusna kada se sprema na način koji vam donosimo u receptu koji sledi. Probajte i uživajte.

Sastojci:
4 skuše (oko 1 kg)
1 kašika belog luka u granulama
Možda vas zanima:

NAJUKUSNIJI SPECIJALITET SA JUGA SRBIJE: Posna pita kupusara - recept domaćice imaju u malom prstu
Najukusniji specijalitet sa juga Srbije je posna pita kupusara, a recept domaćice imaju u malom prstu

RECEPT KOJI VOLI CELA SRBIJA Napravite posan slatkiš sa kojim nema greške
Započnite vikend slatko
Možda vas zanima:

NAJUKUSNIJI SPECIJALITET SA JUGA SRBIJE: Posna pita kupusara - recept domaćice imaju u malom prstu
Najukusniji specijalitet sa juga Srbije je posna pita kupusara, a recept domaćice imaju u malom prstu

RECEPT KOJI VOLI CELA SRBIJA Napravite posan slatkiš sa kojim nema greške
Započnite vikend slatko
Možda vas zanima:

NAJUKUSNIJI SPECIJALITET SA JUGA SRBIJE: Posna pita kupusara - recept domaćice imaju u malom prstu
Najukusniji specijalitet sa juga Srbije je posna pita kupusara, a recept domaćice imaju u malom prstu

RECEPT KOJI VOLI CELA SRBIJA Napravite posan slatkiš sa kojim nema greške
Započnite vikend slatko
1 kašika soli
1 kašičica bibera
kukuruzna palenta
maslinovo ulje
Priprema:
Operite ribu i po želji joj odstranite glavu. Posolite spolja i iznutra, pospite biberom i granulama belog luka i svaku ribu uvaljajte u kukuruznu palentu.
Poređajte u nauljen pleh te pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 40 minuta. Okrenite ribu i pecite još oko pola sata.
Ovako spremljena riba servira se uz preliv od dva čena iseckanog belog luka i po kašiku iseckanog peršuna i maslinovog ulja. Kao prilog uz ribu možete servirati kuvani krompir, blitvu i limun.
Prijatno!

POSNE PALAČINKE: Recept za post na vodi
Posne palačinke se mogu filovati džemom, voćem ili posnim kremom po želji.

Ko proba posnu rusku salatu neće se pokajati: Jedan sastojak daje joj poseban šmek, svaki zalogaj je uživanje
Brzo se pravi, a ukus osvaja.

Sremuš salata – prolećni eliksir zdravlja koji čisti organizam
Sremuš, poznat i kao divlji beli luk, jedan je od najmoćnijih prolećnih darova prirode. Ova osvežavajuća salata ne samo da je ukusna, već i pomaže u detoksikaciji organizma.

Kako da krofne budu supermekane, ali ne i masne? 5 saveta zahvaljujući kojima ćete postati majstor za slatko pecivo
Ukoliko vam se dešava da vam krofne budu previše masne i "teške" ili da budu suve i zagore, verovatno pravite neku sitnu grešku koje niste ni svesni.

Starinsko jelo bez ijedne kapi ulja: Ukus koji osvaja na prvi zalogaj
U toku posta osim kuvanih jela možete napraviti i posnu manastirsku pitu. Budite uvereni da će se ukućanima svideti, jer je preukusna i tražiće se zalogaj više.
Komentari(0)