Kako skuvati KAČAMAK NA STARINSKI NAČIN:Tradicionalni recept koji je nedostajao vašoj kuhinji
Recept koji će vas vratiti u detinjstvo

Potrebno je:
- 350-400 ml vode
- soli
- 1 lonče od 300 gr brašna
- 50 gr suve slanine
- 3 kašike sitnijih čvaraka
- 2 kašike kisele pavlake ili kajmaka
- 50 gr sira
- po želji kiselo mleko
Priprema:
Staviti u šerpu vodu posoliti, pa kad provri polako dodavati brašno i mešati na tihoj vatri. Kačamak peći oko 4-5 minuta.
Možda vas zanima:

ZAŠTO JE KAČAMAK NAJBOLJI OBROK: Ako počnete danas da ga jedete OVAKO, do kraja nedelje ćete očistiti creva i SMRŠATI
Mnogi se pitaju zašto je kačamak toliko dobar, a benefiti su brojni.

NEMA ZDRAVIJEG I JEDNOSTAVNIJEG OBROKA OD KAČAMAKA: Čisti creva i topi kilograme, a 1 sastojak daje mu neverovatan ukus
Donosimo vam najbolji recept za kačamak, kojem nećete moći da odolite.
Možda vas zanima:

ZAŠTO JE KAČAMAK NAJBOLJI OBROK: Ako počnete danas da ga jedete OVAKO, do kraja nedelje ćete očistiti creva i SMRŠATI
Mnogi se pitaju zašto je kačamak toliko dobar, a benefiti su brojni.

NEMA ZDRAVIJEG I JEDNOSTAVNIJEG OBROKA OD KAČAMAKA: Čisti creva i topi kilograme, a 1 sastojak daje mu neverovatan ukus
Donosimo vam najbolji recept za kačamak, kojem nećete moći da odolite.
Možda vas zanima:

ZAŠTO JE KAČAMAK NAJBOLJI OBROK: Ako počnete danas da ga jedete OVAKO, do kraja nedelje ćete očistiti creva i SMRŠATI
Mnogi se pitaju zašto je kačamak toliko dobar, a benefiti su brojni.

NEMA ZDRAVIJEG I JEDNOSTAVNIJEG OBROKA OD KAČAMAKA: Čisti creva i topi kilograme, a 1 sastojak daje mu neverovatan ukus
Donosimo vam najbolji recept za kačamak, kojem nećete moći da odolite.
U činiju staviti kajmak ili pavlaku pa rasporediti po dnu. U tiganju ispržiti seckanu slaninu.
Kad se slanina isprži da bude rež dodati čvarke da se ugreju i skloniti. Preko pavlake hvatati varjačom kačamak i viljuškom skidati manje komade kačamaka.
Polako rasporediti prženu slaninu i čvarke. Preko rasporediti izmrvljen sir može malo i kiselog mleka. Ko mu može odoliti voda curi na usta preukusno.

Tajni sastojak starih Mađarica za najbolje punjene paprike: Od sada ćete ih spremati samo ovako, recept za desetku
Trik je u sastojcima koji se na našim prostorima gotovo uopšte ne koriste za pripremu ovog jela.

Tradicionalni Ivanjdanski kolač koji morate umesiti za veliki praznik: Starinski recept naših baka koji se pamti
Danas je Ivanjdan, praznik za koji se veruje da je toliko velik da tri puta zaustavlja sunce na nebu

Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.

Mekani kolač s višnjama koji miriše na detinjstvo: Svaki zalogaj je čisto uživanje kojem niko ne može odoleti
Gotov kolač ohladiti, pa ga posuti šećerom u prahu, pa ga nakon toga iseći na kocke.

Čuveni kuvar ovako dinsta luk: Gotov za tren, daleko sočniji i bez mirisa prženja po stanu
Evo kako kuvari dinstaju luk
Komentari(0)