NAJBRŽE DOMAĆE KIFLICE BEZ MLEKA I JAJA, OD SAMO 3 SASTOJKA: Mekane, a PREUKUSNE - brzo se prave, još brže smažu
Najbolje od svega je to što ovakvo testo možete filovati bilo slatkim, bilo slanim nadevom

Ovaj recept je dokaz da ne morate biti vešti u kihinji da biste napravili preukusne kiflice i očarali svakog ko ih proba.
Biće vazdušaste i meke, a što je najbolje, prave se od sve 3 sastojka. Obavezno probajte jer ukus nije ništa drugačiji od onih kabastih sa jajima i mlekom.
Sastojci:
400 grama prosejanog brašna
Možda vas zanima:

MOŽETE IH PRAVITI SLATKE I SLANE Recept za najmekše kiflice koje ćete ikada probati
Ako i vi volite da ih jedete, donosimo vam fantastičan recept za nikad mekše i vazdušastije mlečne kiflice.

NE PEKU SE, A ODUŠEVIĆE VAS Recept za preukusne domaće kiflice koje svakoga ostave bez teksta
Ovako pripremljene kiflice nemaju nikakav nadev, jedino što se posle prženja uvaljaju u cimet i šećer.
Možda vas zanima:

MOŽETE IH PRAVITI SLATKE I SLANE Recept za najmekše kiflice koje ćete ikada probati
Ako i vi volite da ih jedete, donosimo vam fantastičan recept za nikad mekše i vazdušastije mlečne kiflice.

NE PEKU SE, A ODUŠEVIĆE VAS Recept za preukusne domaće kiflice koje svakoga ostave bez teksta
Ovako pripremljene kiflice nemaju nikakav nadev, jedino što se posle prženja uvaljaju u cimet i šećer.
Možda vas zanima:

MOŽETE IH PRAVITI SLATKE I SLANE Recept za najmekše kiflice koje ćete ikada probati
Ako i vi volite da ih jedete, donosimo vam fantastičan recept za nikad mekše i vazdušastije mlečne kiflice.

NE PEKU SE, A ODUŠEVIĆE VAS Recept za preukusne domaće kiflice koje svakoga ostave bez teksta
Ovako pripremljene kiflice nemaju nikakav nadev, jedino što se posle prženja uvaljaju u cimet i šećer.
250 grama margarina (na sobnoj temperaturi)
200 grama kisele pavlake
Priprema
Pomešajte margarin koji je odstojao na sobnoj temperaturi sa kiselom pavlakom, pa dodajte i brašno i sve mesite dok ne dobijete dino i mekano testo.
Oblikujte ga u loptu i ostavite da odstoji pokriveno prozirnom folijom sat do dva u frižideru.
Potom prebacite na pobrašnjenu površinu, pa presecite napola i jednu polovinu lopte razvucite oklagijom u krug. Nakon toga secite nožem na trouglove, filujte po želji, i rolajte u kiflice.
Ovakve kiflice su mekane, vazdušaste i vrlo ukusne, a uz njih odlično idu i slatki nadevi poput čokoladnog krema ili džema i slani filovi od spanaća, sira, kulena...

Ovaj riblji paprikaš je čista revolucija ukusa: Vrhunski specijalitet koji ćete tamaniti, odmah zapišite recept
Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina.

Starinski recept s kojim nema promašaja: Jedan sastojak uštipcima daće poseban šmek, nećete znati kad vam je dosta
Uštipci su uvek odličan izbor za doručak ili večeru.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.

I za vreme posta najveći gurmani mogu da uživaju: Sarma prste da poližete, ona s mesom vam više neće pasti na pamet
Posna trpeza može biti podjednako ukusna kao i mrsna.

OVAKO NASTAJU "BOMBONE OD SVINJE" Srpski čvarci po ukusu i kvalitetu jedinstveni u celom svetu!
Sa prvim hladnim danima srpski domaćini već razmišljaju kako da zagreju stomak.
Komentari(0)