OVAKO NAPRAVLJENE PRŽENICE NEĆE UPITI NI KAP ULJA: Recept koji je malo KO PROBAO zaludeće vas U SEKUNDI
Ako ne volite da ih jedete masne, onda je ovaj recept za prženice iz rerne pravo rešenje za vas

Većina majki kada nema ideju šta da spremi deci za doručak odluči se za prženice. U njima osim dece i odrasli uživaju, ali ono što mnogima smeta jeste što mogu da upiju puno ulja.
Ako ne volite da ih jedete masne, onda je ovaj recept za prženice iz rerne pravo rešenje za vas.
Biće hrskave spolja, a mekane iznutra i svaki zalogaj uz jogurt će se topiti u ustima.
Možda vas zanima:

Da li je moguće da ovaj omiljeni doručak Srba bude posan? Malo ko može zamisliti ovo jelo bez jaja, ali moguće je
Ovo je recept za posne prženice koje ćete odmah zavoleti.

Recept za prženice bez trunke ulja: Ovako pripremljene nestaju sa stola za tren oka
Recept za prženice u kojima možete uživati svaki dan
Možda vas zanima:

Da li je moguće da ovaj omiljeni doručak Srba bude posan? Malo ko može zamisliti ovo jelo bez jaja, ali moguće je
Ovo je recept za posne prženice koje ćete odmah zavoleti.

Recept za prženice bez trunke ulja: Ovako pripremljene nestaju sa stola za tren oka
Recept za prženice u kojima možete uživati svaki dan
Možda vas zanima:

Da li je moguće da ovaj omiljeni doručak Srba bude posan? Malo ko može zamisliti ovo jelo bez jaja, ali moguće je
Ovo je recept za posne prženice koje ćete odmah zavoleti.

Recept za prženice bez trunke ulja: Ovako pripremljene nestaju sa stola za tren oka
Recept za prženice u kojima možete uživati svaki dan
Sastojci:
Možda vas zanima:

Da li je moguće da ovaj omiljeni doručak Srba bude posan? Malo ko može zamisliti ovo jelo bez jaja, ali moguće je
Ovo je recept za posne prženice koje ćete odmah zavoleti.

Recept za prženice bez trunke ulja: Ovako pripremljene nestaju sa stola za tren oka
Recept za prženice u kojima možete uživati svaki dan
Možda vas zanima:

Da li je moguće da ovaj omiljeni doručak Srba bude posan? Malo ko može zamisliti ovo jelo bez jaja, ali moguće je
Ovo je recept za posne prženice koje ćete odmah zavoleti.

Recept za prženice bez trunke ulja: Ovako pripremljene nestaju sa stola za tren oka
Recept za prženice u kojima možete uživati svaki dan
3 jajeta
10 tanko sečenih kriški hleba
9 kašika mleka
5 kašika ulja + za premazivanje
prstohvat soli
Priprema:
U jednu dublju činiju umutite jaja i dodajte mleko i ulje.
Zatim, posolite smsu i dobro promešajte, da se sve sjedini.
Uzmite kršku hleba i umočite u smesu, zatim je odložite negde da odstoji 10-ak minuta. To ponovite i sa ostalim kriškama.
Nako što odstoje, poređajte kriške hleba na pleh i malo ih razdvojite. Nemojte zaboraviti da pleh obložite papirom za pečenje.
Kriške premažite sa gornje strane uljem uz pomoć četkice. Rernu uključite na 200 stepeni i sačekajte da se zagreje. Kada je dostigla temperaturu, ubacite prženice i pecite ih do 20 minuta.
Prženice možete poslužiti uz jogurt i sir i prepustite se predivnim ukusima pravog doručka.

Kako da zamrznete već skuvani pasulj i koliko dugo može da se čuva u zamrzivaču?
Pasulj je jedna od najčešćih namirnica na balkanskim trpezama. Pored ukusa, bogat je izvor esencijalnih hranljivih materija. Međutim, čuvanje pasulja može biti izazov. Srećom, postoje vredni saveti koji će osigurati dugotrajnost pasulja, od zamrzavanja do skladištenja.

Čuveni kuvar ovako dinsta luk: Gotov za tren, daleko sočniji i bez mirisa prženja po stanu
Evo kako kuvari dinstaju luk

Mekani kolač s višnjama koji miriše na detinjstvo: Svaki zalogaj je čisto uživanje kojem niko ne može odoleti
Gotov kolač ohladiti, pa ga posuti šećerom u prahu, pa ga nakon toga iseći na kocke.

Domaćinska gibanica kakvu niste probali: Slavica podelila recept za ovo neodoljivo jelo, ko proba neće se pokajati
Mini-gibanice po receptu Slavice Rokvić.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.
Komentari(0)