ZA SAMO POLA SATA Napravite najukusniji džem od jagoda brzo i lako uz svega nekoliko sastojaka
Tu je recept za domaći džem od jagoda bez šećera koji se pravi toliko lako da ga mogu napraviti i početnici u kuhinji, a za koji vam je potrebno manje od pola sata.

Sezona je jagoda, a osim u svežem izdanju, ovo omiljeno voće mnogih neodoljivo je i kao džem.
Tu je recept za domaći džem od jagoda bez šećera koji se pravi toliko lako da ga mogu napraviti i početnici u kuhinji, a za koji vam je potrebno manje od pola sata.
Možda vas zanima:

Evo zašto je najbolje jagode presaditi u avgustu: Nećete znati šta ćete sa prinosom, rađaće na kilograme
Sadnja jagoda u avgustu možda izgleda kritično, ali baštovani su siturni da je to jedini način da poboljšate prinos ovog voća

Kako uzgajati jagode u stanu: Riznica vitamina nadohvat ruke
Probajte ovaj interesantan način za uzgajanje jagoda
Možda vas zanima:

Evo zašto je najbolje jagode presaditi u avgustu: Nećete znati šta ćete sa prinosom, rađaće na kilograme
Sadnja jagoda u avgustu možda izgleda kritično, ali baštovani su siturni da je to jedini način da poboljšate prinos ovog voća

Kako uzgajati jagode u stanu: Riznica vitamina nadohvat ruke
Probajte ovaj interesantan način za uzgajanje jagoda
Možda vas zanima:

Evo zašto je najbolje jagode presaditi u avgustu: Nećete znati šta ćete sa prinosom, rađaće na kilograme
Sadnja jagoda u avgustu možda izgleda kritično, ali baštovani su siturni da je to jedini način da poboljšate prinos ovog voća

Kako uzgajati jagode u stanu: Riznica vitamina nadohvat ruke
Probajte ovaj interesantan način za uzgajanje jagoda
Sastojci:
- 1 kg jagoda
- 2 kašike meda
- malo limunovog soka ili narendane korice
- U ovaj džem možete dodati i čia semenke
Priprema:
Jagode isecite na sitne komade, dodajte lumunov sok ili koricu i kuvajte oko 20 minuta. Pri samom kraju, kada je smesa već ujednačena i gusta, dodajete med.
Držite ga u frižideru, tako može potrajati do mesec dana.
Bonus savet: Potražite domaće jagode za ovu preukusnu đakoniju.

Najsočnija punjena pita koja se topi pod nepcima: Stare domaćice znaju šta valja, ukusan obrok spreman za 20 minuta
Donosimo vam najbolji recept za punjenu pitu koja se sprema očas posla.

MAKEDONCI SAMO OVAKO PRAVE PRŽENICE: Hleb potapaju u OVO zato su MEKŠE od NAŠIH, recept kakav NISTE VIDELI
Makedonski recept za prženice napravite deci za doručak

Jedete li i vi krastavac i paradajz zajedno u salati? Evo šta može da se desi vašem organizmu
Ruska nutricionistica Alena Paretsku da objašnjava u čemu je tajna

Napravite savršeni sos za lovačke šnicle: Nema Srbina koji ovo jelo ne voli, a caka je u ovome!
Pečurke su bogat izvor vlakana, antioksidanasa i proteina

Ovih 5 neobičnih vrsta Srpskog hleba morate probati bar 1 u životu: Svaki krije svoju priču, a zajednička im je ljubav prema tradiciji
Vreme je da probajte nešto novo i otkrijete čari ovih neobičnih vrsta testa, a ujedno i da se vratite tradiciji naše zemlje
Komentari(0)