ODUŠEVIĆETE UKUĆANE Od preostalih uskršnjih jaja napravite ovo jelo, ostaćete bez teksta kada ga probate
Idealno rešenje za preostala uskršnja jaja.

Nakon Uskrsa većini ljudi ostaje kuvanih jaja. Osim salata i senciča, u kojima ih možete iskoristiti, evo pregloga i za jedno toplo predjelo koje možete napraviti od ostataja vaskršnjih jaja:
Uskrs je prošao, dobro ste se zabavili kuckajući se jajima sa ukućanima i šta sad? Kako da potrošite sva ona koja su ostala? Pravili ste sendviče, salate... a evo još jednog odličnog načina da iskoristite kuvana uskršnja jaja i skuvate toplo predjelo. Kombinacija kiselog paradajz sosa, aromatičnih začina i "neutralnih" jaja je savršena!
Možda vas zanima:


NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje
Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim...
Možda vas zanima:


NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje
Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim...
Možda vas zanima:


NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje
Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim...
Sastojci:
- 4 kuvana jajeta
- 1 konzerva seckanog paradajza
- 1 glavica luka
- 2 čena belog luka
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 kašika paradajz pirea
- so
- biber
- bosiljak, peršun, origano
Priprema:
U zagrejanom ulju prodinstajte iseckani crni i beli luk. Dodajte paradajz pire i seckani paradajz, i kuvajte dok se sos ne zgusne. Začinite po ukusu. Dodajte kuvana jaja i kuvajte još nekoliko minuta da se fino zagreju. Poslužite toplo uz kriške hleba.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.

I za vreme posta najveći gurmani mogu da uživaju: Sarma prste da poližete, ona s mesom vam više neće pasti na pamet
Posna trpeza može biti podjednako ukusna kao i mrsna.

OVAKO NASTAJU "BOMBONE OD SVINJE" Srpski čvarci po ukusu i kvalitetu jedinstveni u celom svetu!
Sa prvim hladnim danima srpski domaćini već razmišljaju kako da zagreju stomak.

KRALJICA SRPSKE TRPEZE Najbolji recept za lisnatu pogaču
Lisnata pogača je kraljica domaćih trpeza – mekana, slojevita i prepuna ukusa, topi se u ustima i mami mirisom iz rerne.

Posna proja bolja od one na koju smo navikli: Smazaćete je za tren oka, ovo morate da probate
Uživaćete u omiljenom obroku i za vreme posta.
Komentari(0)