FENOMENALNA DOMAĆA PITA Kako napraviti preukusnu sirnicu od razvučenih kora
Brzo se sprema a još brže pojede.
![FENOMENALNA DOMAĆA PITA Kako napraviti preukusnu sirnicu od razvučenih kora](/data/images/2021-10-03/3874_shutterstock-564004192_f.jpg?timestamp=1659736800)
Sastojci
Za testo :
500-550 ml vode
3 kasicice soli
Za premazivanje:
svinjska mast
Punjenje:
sir
jaja
Možda vas zanima:
![RECEPT ZA PRAVI BELMUŽ Pastirski specijalitet iz istočne Srbije](/data/images/2022-03-30/24333_screenshot-174_f.png)
RECEPT ZA PRAVI BELMUŽ Pastirski specijalitet iz istočne Srbije
Specijalitet koji priča više jezika.
![RECEPT IZ PROŠLOG VEKA Leskovačka Ačak pita koju ćete obožavati](/data/images/2023-02-22/47166_314327-pita3-ls_f.jpg)
RECEPT IZ PROŠLOG VEKA Leskovačka Ačak pita koju ćete obožavati
Sa ovim receptom nema greške.
Možda vas zanima:
![RECEPT ZA PRAVI BELMUŽ Pastirski specijalitet iz istočne Srbije](/data/images/2022-03-30/24333_screenshot-174_f.png)
RECEPT ZA PRAVI BELMUŽ Pastirski specijalitet iz istočne Srbije
Specijalitet koji priča više jezika.
![RECEPT IZ PROŠLOG VEKA Leskovačka Ačak pita koju ćete obožavati](/data/images/2023-02-22/47166_314327-pita3-ls_f.jpg)
RECEPT IZ PROŠLOG VEKA Leskovačka Ačak pita koju ćete obožavati
Sa ovim receptom nema greške.
Možda vas zanima:
![RECEPT ZA PRAVI BELMUŽ Pastirski specijalitet iz istočne Srbije](/data/images/2022-03-30/24333_screenshot-174_f.png)
RECEPT ZA PRAVI BELMUŽ Pastirski specijalitet iz istočne Srbije
Specijalitet koji priča više jezika.
![RECEPT IZ PROŠLOG VEKA Leskovačka Ačak pita koju ćete obožavati](/data/images/2023-02-22/47166_314327-pita3-ls_f.jpg)
RECEPT IZ PROŠLOG VEKA Leskovačka Ačak pita koju ćete obožavati
Sa ovim receptom nema greške.
Možda vas zanima:
![RECEPT ZA PRAVI BELMUŽ Pastirski specijalitet iz istočne Srbije](/data/images/2022-03-30/24333_screenshot-174_f.png)
RECEPT ZA PRAVI BELMUŽ Pastirski specijalitet iz istočne Srbije
Specijalitet koji priča više jezika.
![RECEPT IZ PROŠLOG VEKA Leskovačka Ačak pita koju ćete obožavati](/data/images/2023-02-22/47166_314327-pita3-ls_f.jpg)
RECEPT IZ PROŠLOG VEKA Leskovačka Ačak pita koju ćete obožavati
Sa ovim receptom nema greške.
2. Testo podeliti na 4 loptice.
Svaku lopticu malo rastanjiti i premazati sa prethodno istopljenom mascu,prekriti plasticnom kesom i ostaviti da odmori oko 30 minuta.
3. Uzeti lopticu , staviti na stolnjak i razvlaciti rukom oko stola testo.
4. Kad se testo razvuče oko stola, krajeve koji vire odseći nožem. Koru prelivati rastopljenom mašću i staviti punjenje.
Uhvatiti jedan kraj stolnjaka i podici tako da se celom duzinom testo urola.
5. U tepsiji testo umotati u obliku puža.
Isto ponoviti i sa ostalim lopticama.
Spremljenu pitu malo poprskati mašću.
Peći u zagrejanoj rerni oko 30 minuta.
![mleveno meso](/data/images/2024-02-26/78571_shutterstock-148461935_f.jpg)
TRIK ZA MLEVENO MESO: Dodajte jedan sastojak u smesu i napravite najukusniji ručak
Mleveno meso postaje neodoljivo sočno uz ovaj sastojak
![mleko](/data/images/2024-07-17/94413_shutterstock-2463232251_f.jpg)
Da li je surutka zaista lekovita za jetru? Nije svaka podjednako zdrava, caka je u ovome
Surutka otklanja masti koje su prvi „korak“ ka propasti jetre, ali nije svaka jednako zdrava
![DžEM OD KAJSIJA: Bez konzervansa, pasterizacije i šećera (VIDEO)](/data/images/2022-10-03/37812_shutterstock-1892680609_f.jpg)
DžEM OD KAJSIJA: Bez konzervansa, pasterizacije i šećera (VIDEO)
Najsigurnije konzervisana zimnica bez kvarenja
![Ovo je najbolji recept za džem od šljiva: Jednostavno i brzo se sprema, a ukus je neverovatan](/data/images/2022-09-14/36611_shutterstock-1197917341_f.jpg)
Ovo je najbolji recept za džem od šljiva: Jednostavno i brzo se sprema, a ukus je neverovatan
Pustite da provri nepoklopljeno, povremeno mešajući
![vojnički pasulj](/data/images/2024-03-11/80177_vojnicki-pasulj_f.jpg)
Doktor otkrio četiri vrste namirnica koje smanjuju loš holesterol: Ovo je najprostija hrana koju jedu svi Srbi
Visok holesterol može izazvati brojne zdravstvene probleme visokog rizika, kao što su srčani i moždani udar
Komentari(0)