Od ovoga ide voda na usta, kad ovo probate zaboravićete sve druge recepte i jela: Slasni zalogaji bude sva čula
Odlična ideja za ručak za celu porodicu
Tradicionalno grčko jelo stiglo je u sve krajeve sveta, pa ima brojne varijante, a danas vam predstavljamo musaku kakva se pravi na Ostrvu, gde je još poznata i kao pastirska pita.
Sastojci:
Za fil:
velika glavica crnog luka
Možda vas zanima:
Zbog jednog sastojka se TOPI POD NEPCIMA: Recept za JUGOSLOVENSKU MUSAKU na kojoj su odrastale generacije
Musaka je bezvremensko jelo koje odoleva svim trendovima i čini da se uživa svim čulima
VEGANSKO, A PREUKUSNO: Zdrava musaka koja će vam zauvek zameniti tradicionalnu
Jednostavna, ukusna i zdrava veganska musaka, za sve one koji ne vole meso, poste, ili bi samo da izgube par kilograma.
Možda vas zanima:
Zbog jednog sastojka se TOPI POD NEPCIMA: Recept za JUGOSLOVENSKU MUSAKU na kojoj su odrastale generacije
Musaka je bezvremensko jelo koje odoleva svim trendovima i čini da se uživa svim čulima
VEGANSKO, A PREUKUSNO: Zdrava musaka koja će vam zauvek zameniti tradicionalnu
Jednostavna, ukusna i zdrava veganska musaka, za sve one koji ne vole meso, poste, ili bi samo da izgube par kilograma.
Možda vas zanima:
Zbog jednog sastojka se TOPI POD NEPCIMA: Recept za JUGOSLOVENSKU MUSAKU na kojoj su odrastale generacije
Musaka je bezvremensko jelo koje odoleva svim trendovima i čini da se uživa svim čulima
VEGANSKO, A PREUKUSNO: Zdrava musaka koja će vam zauvek zameniti tradicionalnu
Jednostavna, ukusna i zdrava veganska musaka, za sve one koji ne vole meso, poste, ili bi samo da izgube par kilograma.
Možda vas zanima:
Zbog jednog sastojka se TOPI POD NEPCIMA: Recept za JUGOSLOVENSKU MUSAKU na kojoj su odrastale generacije
Musaka je bezvremensko jelo koje odoleva svim trendovima i čini da se uživa svim čulima
VEGANSKO, A PREUKUSNO: Zdrava musaka koja će vam zauvek zameniti tradicionalnu
Jednostavna, ukusna i zdrava veganska musaka, za sve one koji ne vole meso, poste, ili bi samo da izgube par kilograma.
Možda vas zanima:
Zbog jednog sastojka se TOPI POD NEPCIMA: Recept za JUGOSLOVENSKU MUSAKU na kojoj su odrastale generacije
Musaka je bezvremensko jelo koje odoleva svim trendovima i čini da se uživa svim čulima
VEGANSKO, A PREUKUSNO: Zdrava musaka koja će vam zauvek zameniti tradicionalnu
Jednostavna, ukusna i zdrava veganska musaka, za sve one koji ne vole meso, poste, ili bi samo da izgube par kilograma.
Možda vas zanima:
Zbog jednog sastojka se TOPI POD NEPCIMA: Recept za JUGOSLOVENSKU MUSAKU na kojoj su odrastale generacije
Musaka je bezvremensko jelo koje odoleva svim trendovima i čini da se uživa svim čulima
VEGANSKO, A PREUKUSNO: Zdrava musaka koja će vam zauvek zameniti tradicionalnu
Jednostavna, ukusna i zdrava veganska musaka, za sve one koji ne vole meso, poste, ili bi samo da izgube par kilograma.
Možda vas zanima:
Zbog jednog sastojka se TOPI POD NEPCIMA: Recept za JUGOSLOVENSKU MUSAKU na kojoj su odrastale generacije
Musaka je bezvremensko jelo koje odoleva svim trendovima i čini da se uživa svim čulima
VEGANSKO, A PREUKUSNO: Zdrava musaka koja će vam zauvek zameniti tradicionalnu
Jednostavna, ukusna i zdrava veganska musaka, za sve one koji ne vole meso, poste, ili bi samo da izgube par kilograma.
Možda vas zanima:
Zbog jednog sastojka se TOPI POD NEPCIMA: Recept za JUGOSLOVENSKU MUSAKU na kojoj su odrastale generacije
Musaka je bezvremensko jelo koje odoleva svim trendovima i čini da se uživa svim čulima
VEGANSKO, A PREUKUSNO: Zdrava musaka koja će vam zauvek zameniti tradicionalnu
Jednostavna, ukusna i zdrava veganska musaka, za sve one koji ne vole meso, poste, ili bi samo da izgube par kilograma.
Možda vas zanima:
Zbog jednog sastojka se TOPI POD NEPCIMA: Recept za JUGOSLOVENSKU MUSAKU na kojoj su odrastale generacije
Musaka je bezvremensko jelo koje odoleva svim trendovima i čini da se uživa svim čulima
VEGANSKO, A PREUKUSNO: Zdrava musaka koja će vam zauvek zameniti tradicionalnu
Jednostavna, ukusna i zdrava veganska musaka, za sve one koji ne vole meso, poste, ili bi samo da izgube par kilograma.
Možda vas zanima:
Zbog jednog sastojka se TOPI POD NEPCIMA: Recept za JUGOSLOVENSKU MUSAKU na kojoj su odrastale generacije
Musaka je bezvremensko jelo koje odoleva svim trendovima i čini da se uživa svim čulima
VEGANSKO, A PREUKUSNO: Zdrava musaka koja će vam zauvek zameniti tradicionalnu
Jednostavna, ukusna i zdrava veganska musaka, za sve one koji ne vole meso, poste, ili bi samo da izgube par kilograma.
Možda vas zanima:
Zbog jednog sastojka se TOPI POD NEPCIMA: Recept za JUGOSLOVENSKU MUSAKU na kojoj su odrastale generacije
Musaka je bezvremensko jelo koje odoleva svim trendovima i čini da se uživa svim čulima
VEGANSKO, A PREUKUSNO: Zdrava musaka koja će vam zauvek zameniti tradicionalnu
Jednostavna, ukusna i zdrava veganska musaka, za sve one koji ne vole meso, poste, ili bi samo da izgube par kilograma.
Za pire:
1 kg krompira
oko 100 ml mleka (više nego što se stavlja kada se uobičajeno pravi kromipir pire)
Priprema:
Izdinstati crni i beli luk na ulju, pa dodati meso i začine, a zatim šargarepu i grašak, piše Stvar ukusa. Kada je meso braonkasto, znači da je gotovo. Odvojeno pripremiti krompir pire, ali sa većom količinom mleka nego što se inače čini.
U podmazan pleh staviti smesu od mesa, a preko nje pire. Peći u rerni na 180 stepeni, oko 20 minuta.
SLAVSKA POGAČA ZA SVETOG JOVANA! Kolač koji će zaseniti celu trpezu (RECEPT)
Sveti Jovan se bliži, a domaćice širom Srbije već razmišljaju o tome kako da njihova slava bude savršena.
Prema tradiciji ovo jelo se sprema na Krstovdan, a jede na Bogojavljenje: Na svetskoj je listi najgorih srpskih jela
Jelo koje nije za svakoga, ili ih vole ili ih ne vole, baš kao masline
Naše bake su isključivo ovo stavljale u supu, a danas je potpuno zaboravljeno: Mnoge Srpkinje nisu ni čule za ovo!
Priprema je toliko jednostavna da svako dete može da je napravi
OVO SU NAJGORA SRPSKA JELA? Ove specijaliteta mnogi mrze, ali i retki obožavaju
Kažu da se o ukusima ne raspravlja, ali kada je reč o srpskim specijalitetima, raspravama nikad kraja
Nema otrovnijeg povrća od ovog: Prepuno je pesticida, a stalno se kupuje – ovo je važno da znate
Nije nikakva nepoznanica da se voće i povrće tretira pesticidima zato je važno, na šta često upozoravaju stručnjaci, da se adekvatno operu i obrade pre konzumacije.
Komentari(0)