Snega ima na izvoz, putari 24 sata na terenu: Neverovatne slike sa Golije

11:00

Aktuelno 0

Za sada svi putevi prohodni

golija
rina

Tokom prethodnih dana skoro svi delovi Srbije su obeleli, ali mesto gde snega ima na izvoz svakako je planina Golija. Vredni putari ništa nisu prepustili slučaju tokom padavina, tako da su svi pravci prohodni, a trenutno nije zavejana ni najkritičnija tačka - Odvraćenica. Ipak, vozačima se ne savetuje da ovim putem idu od Ivanjice ka Novom Pazaru.

- Svi putevi su prohodni, sneg nije napravio veće problema i saobraćaj se odvija normalno. Mi smo u maksimalnoj pripravnosti i spremni smo ukoliko dođe do novih i intenzivnijih padavina, rekao je za RINU Vitomir Arsović iz Puteva Ivanjica.

golija rina
 

On još jednom apeluje na sve da ne kreću putem preko Golije, jer je teren jako nezahvalan a put ostaje zavejan za samo pet minuta.

- Ta deonica je odmah ispod njavećeg vrha na Goliji Jankovog kamena, vetrovi su veoma jaki i zbog toga se za kratko vreme prave ogromni smetovi. Imamo svake godine avanturiste koji pokušavaju da se bore sa surovom prirodom, ali ih uvek posle spašavamo. Zato je bolje da ne kreću na put preko Odvraćenice, dodao je Arsović.

Pomoć prijatelja

PRIMER PRAVOG PRIJATELJA Za pomoć oboleloj prijateljici rešio je da se odrekne najdražih stvari

Aktuelno

19:00

16 jun, 2024

Priboj – Da se tek u teškoj situaciji najbolji prijatelji prepoznaju pokazuje i primer koji stiže iz Priboja. Naime, Ani Spajić (36) prošle godine dijagnostifikovan je karcinom limfnim žlezda, a jedina nada za ovu mladu ženu jeste preskupo lečenje u Nemačkoj i potrebno je skupiti čak 300.000 evra. Njen najbolji prijatelj takođe iz Proboja, Nemanja Minić, nije ni mogao a ni želeo da sedi skrštenih ruku i odmah je rešio da koliko je u njegovoj moći pomogne drugarici.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading