U ovoj čačanskoj firmi zaposlenima plate skočile blizu hiljadu evra

12:00

Aktuelno 0

Oni su lideri u razvoju namenske industrije

sloboda
rina

Kompanija Sloboda privodi kraju veoma uspešnu poslovnu godinu, a na osnovu već ugovorenih poslova može se zaključiti da će naredne dve godine biti još uspešnije. Stalan rast poslovanja skoro je duplirao broj zaposlenih u odnosu na 2010. godinu, pa sada u fabrici radi oko 2 300 radnika.

- Dobro poslovanje omogućilo je komapaniji novo povećanje zarada za 17.83%, tako da će novembarska prosečna plata u kompaniji iznositi 103.414 dinara, skoro 3 puta više u odnosu na 2010. godinu kada je iznosila 35.377 dinara - kažu u menadžmentu ove kompanije za RINU.

sloboda rina
 

U kompaniji smatraju da su jedan od ključnih razloga za uspeh kompanije, investiciona ulaganja koja su u poslednjih 10 godina premašila 40 miliona evra. Kompanija je i društveno odgovorna i kao takva bila je jedan od najznačajnijih donatora čačanske bolnice, a poslednjih godina drastično su uvećana i ulaganja u ekološki odgovornije poslovanje.

jahački klub

Ljubav prema konjima pretočila u odličnu biznis ideju: Ema (17) osnovala svoj jahački klub, uz pesmu i osmeh na ranču moguće je ostvariti san (FOTO)

Aktuelno

15:00

29 april, 2024

Od malih nogu zaljubljena je u konje, a sada je ljubav prema ovim plemenitim životinjama odlučila nesebično da prenese i na druge. Ema Božanić iz Gornjeg Milanovca ima samo 17 godina i već je započela svoj "biznis". Prvo je na porodičnom imanju osnovala je Jahači klub, a kasnije se preselila na veći prostor u selo Preljina kod Čačka. Tu sve ljubitelje plementih životinja upoznaje sa svojim konjima Zekom, Cigom, Vihorom i Zebom.

Komentari(0)

Loading