U ovoj godini očekuje nas još 9 neradnih dana i njih lako možete pretvoriti u mini-odmor, u zavisnosti od profesije kojom se bavite
Nakon januara meseca, prvi državni praznici koji se praznuju neradno stižu 15. i 16 februara, i tada se obeležava Sretenje.
Tokom meseca marta nema državnih praznika i neradnih dana. Prvi sledeći neradni dani čekaju nas za Uskrs.
Možda vas zanima:
Evo kakvo će biti radno vreme pijaca za prvomajske praznike!
Garaže i parking prostori za korisnike i posetioce pijaca tokom praznika, 01. i 02. maja radiće po ustaljenom režimu
Uskoro stiže još neradnih dana: Sledi bitan praznik, evo koliko zaposleni neće raditi i kad
Neradni dani za Dan državnosti odnosno Sretenje.
Možda vas zanima:
Evo kakvo će biti radno vreme pijaca za prvomajske praznike!
Garaže i parking prostori za korisnike i posetioce pijaca tokom praznika, 01. i 02. maja radiće po ustaljenom režimu
Uskoro stiže još neradnih dana: Sledi bitan praznik, evo koliko zaposleni neće raditi i kad
Neradni dani za Dan državnosti odnosno Sretenje.
Možda vas zanima:
Evo kakvo će biti radno vreme pijaca za prvomajske praznike!
Garaže i parking prostori za korisnike i posetioce pijaca tokom praznika, 01. i 02. maja radiće po ustaljenom režimu
Uskoro stiže još neradnih dana: Sledi bitan praznik, evo koliko zaposleni neće raditi i kad
Neradni dani za Dan državnosti odnosno Sretenje.
Uskrs će se naredne godine praznovati 16 aprila, a neradni dani biće od 14. aprila (Veliki petak), zaključno sa 17. aprilom (drugi dana Vaskrsa). Prvi maj slavi se dva dana i praznovaće se prva dva dana tog meseca.
Ubrzo nakon Uskrsa stiže nam još jedan praznik koji će se praznovati neradno, a to je 1. maj.
Neradni dani povodom Međunarodnog praznika rada koji se obeležava 1. maja biće ponedeljak i utorak ( 1. i 2. maj)
Poslednji neradni dan u godini biće Dan primirija u novembru mesecu.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:
Sve više dece se rađa u Čajetini - danas otvoren drugi vrtić ali uskoro će biti potreban i treći: Novih 100 mesta za mališane na Zlatiboru, sjajna vest za roditelje
Na teritoriji opštine Čajetina iz godine u godinu sve je više dece, tako da su i potrebe za vrtiće porasle. Sada je za sve roditelje i mališane stogla sjajna vest jer je na Zlatiboru otvoren novi, moderno opremljen objekat vrtića „Narcis" koji će značajno unaprediti uslove boravka i ranog obrazovanja dece u opštini Čajetina.
Odjekivaće sirene ali nema razloga za brigu: U Prijepolju, Novoj Varoši i Priboju sutra se testira sistem za javno uzbunjivanje
U sredu, 3. decembra, u 12 časova, u Prijepolju, Priboju i Novoj Varoši biće sprovedena redovna provera sistema za javno uzbunjivanje, zbog čega će biti aktivirane sirene.
Biće u obliku velikog lista, a u njemu pravi raj: Grad Čačak na obali reke dobija novi park jedinstven u Srbiji - ovako će da izgleda Moravski lisnik
Grad Čačak dobija još jednu uređenu zelenu površinu, jer je u planu da se na prostoru između Zapadne Morave i odbrambenog bedema, od Sportskog centra “Mladost“ do vodozahvata u Beljini, izgradi novi gradski park površine 56,18 hektara. Reč je o projektu “Moravski lisnik“, za koji je JP “Gradac“ izradilo urbanistički projekat.
Slavimo Svetog proroka Avdiju: Prema narodnim verovanjima, evo šta treba, a šta nikako ne valja danas raditi
Za Srpsku pravoslavnu crkvu danas je veliki praznik, odnosno, dan kada se obeležava Sveti prorok Avdija, čija životna priča i dela se prenose kroz vekove. Evo šta prema običajima i verovanjima na današnji dan nikako ne bi trebalo da radite, a šta se smatra poželjnim.
Sve što je bajato to mi prija - ustajala čorba i trule voćke su na meniju: Milutin iz Osečine svetski fenomen, čovek preko 30 godina jede samo pokvarenu hranu i oseća se kao mladić
Dok neko svoj jelovnik ne može zamisliti bez mesa, drugi svoju ishranu baziraju na voću i povrću. Međutim, kad je izbor hrane u pitanju Milutin iz Osečine je svetski fenomen. Naime, ovaj čovek više od trideset godina nije probao svežu hranu, njegov organizam traži bajat hleb, pokvaren pasulj ili ustajalu čorbu, dok su mu za dezert glavna poslastica trule voćke.
Komentari(0)