VICEŠAMPION POD UPITNIKOM! US Open se igra od 29. avgusta do 11. septembra (FOTO/VIDEO)

Lepote Srbije

13:00

Aktuelno 0

Novak Đoković i dalje se nada da će moći da učestvuje na US Openu i da će se zakon u SAD promeniti u narednih mesec i po dana.

VICEŠAMPION POD UPITNIKOM! US Open se igra od 29. avgusta do 11. septembra (FOTO/VIDEO)
Shutterstock/Novak Đoković

Novak Đoković je osvojio Vimbldon i povećao je tako svoju grend slem kolekciju na 21 trofej, međutim veliko je pitanje da li ćemo ga gledati na još nekom turniru ove sezone jer mu je (za sada) zabranjeno učešće na US Openu.

novak Shutterstock/Novak Đoković
 

Američke vlasti ne dozvoljavaju ulazak u zemlju neameričkim državljanima koji nisu vakcinisani, tako da Novak Đoković može jedino da se nada da će se zakon promeniti - ili može da apeluje na "izuzeće" što je malo verovatno, kako je i sam rekao. Međutim, zbog jedne poruke na Instagramu deluje da nisu sve nade izgubljene...

"Eurosport" prenosi da je Đoković poslao vrlo zanimljivu poruku Niku Kirjosu kojom je sugerisao da će učestvovati na US Openu, a sve posle njihove opklade uoči finala Vimbldona.

Đoković i Kirjos su se kladili da poraženi finalista plaća večeru, a na to je Australijanac podsetio šampiona Vimbldona pre nego što je otputovao za Srbiju gde je proslavio sa navijačima. Na kraju se nisu videli jer je Đoković imao i obaveze prema turniru koji organizuje vimbldonski bal, ali dogovorili su večeru - u Njujorku!?

"Izvini, prijatelju. Zvao sam sve restorane u Londonu u nedelju uveče i nije bilo slobodnih stolova... Ja plaćam večeru u Njujorku!", napisao je Đoković na Kirjosovu poruku "gde je moja večera".

 

 

Videćemo vrlo brzo da li je Novak bio ozbiljan ili je pokušavao da se otarasi Kirjosa, ali ne uskoro. Srpski teniser je najavio da ga očekuje nekoliko nedelja odmora posle velikog uspeha u Londonu, tako da je pitanje da li ćemo ga gledati od 5. avgusta u Montrealu za koji je prijavljen.

Podsetimo, US Open se igra od 29. avgusta do 11. septembra i Đoković je aktuelni vicešampion.

Izvor: mondo

Lepotesrbije.alo.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Mnogi vozači greše: Znate li koji migavac se pali prilikom ulaska u kružni tok?

Mnogi vozači greše: Znate li koji migavac se pali prilikom ulaska u kružni tok?

Aktuelno

19:00

17 maj, 2024

Kako se vozi u kružnom toku? Ko ima prednost u kružnom toku? Šta ako ulazni put ima jednu traku, kružni tok tri, a izlazni put dve trake? Da li onaj u unutrašnjoj traci kružnog toka ima prednost u odnosu na onoga u srednjoj ili spoljašnjoj traci kružnog toga, ima li pravo da ga „iseče“ i izađe gde poželi? I da li se, i zašto, daje migavac na kružnom toku? Većina vozača to ne radi.

Čačak

Nakon pola veka čekanja konačno dočekali rekonstrukciju ulice: Spas za 80 kuća u čačanskom naselju Ljubić, dvorišta i podrumi često su im bila pod vodom (FOTO)

Aktuelno

17:00

17 maj, 2024

Nakon skoro pola veka čekanja stanovnci ulice Savkovića kosa u čačanskom naselju Ljubić konačno su dočekali rekonstrukuciju prilaznog puta do njihovih kuća. Potpuno nova infrastruktura rešiće i dugogodišnji problem plavljenja dvorišta za oko 80 domaćinstava koja se ovde nalaze. Zoran Aćimović koji živi u Savkovića kosi, objašnjava da je ova rekonstrukcija od ogromnog značaja za sve meštane, jer su se mnoga domaćinstva nalazila ispod nivoa saobraćajnice, i uvek su nakon veliki kiša plavila dvorišta i podrumi.

Komentari(0)

Loading