VELIKO PRIZNANJE ZA GRAD NA MORAVI Dobitnik nagrade „Turistički cvet“ za najbolju turističku organizaciju u Srbiji

Jelena Vamović

11:26

Turizam 0

U Beogradu su uručene tradicionalne nagrade „Turistički cvet“, koje Turistička organizacija Srbije dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma Srbije.

VELIKO PRIZNANJE ZA GRAD NA MORAVI Dobitnik nagrade „Turistički cvet“ za najbolju turističku organizaciju u Srbiji
rina.rs

 

Na ovogodišnji konkurs za nagradu „Turistički cvet“ stigao je veliki broj prijava, a petočlani žiri i internet publika, odlučivali su o dobitnicima ove prestižne nagrade.

Turistička organizacija Čačka dobitnik je nagrade „Turistički cvet“, za najbolju turističku organizaciju u Srbiji. Ova prestižna nagrada uručena je direktoru Turističke organizacije Čačka, Vojinu Jakovljeviću.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

„Turistička organizacija Čačka je intenzivnim promotivnim aktivnostima i velikim brojem projektnih aktivnosti, koje su realizovane u prethodnom periodu, dokazala da je Čačak destinacija koja pruža kvalitetnu i raznovrsnu turističku ponudu i doprinosi razvoju i promociji turizma Srbije“, saopšteno je iz TOČ-a.

Program revitalizacije Predela izuzetnih odlika „Ovčarsko-kablarska klisura“ pokrenut je na inicijativu Turističke organizacije Čačka. Vlada Republike Srbije prepoznala je značaj ovog područja i odobrila sredstva kroz resorna ministarstva za realizaciju brojnih projekata: izgradnja pristaništa na jezeru Međuvršje, izgradnja centralnog trga u Ovčar Banji, izgradnja amfiteatra i parka u Ovčar Banji, izgradnja Prirodnjačkog centra u Ovčar Banji, rekonstrukcija puta do vrha Kablara, renoviranje železničke stanice u Ovčar Banji. Ovim projektnim aktivnostima i dodatnim sadržajima u Ovčarsko-kablarskoj klisuri unapređena je turistička ponuda i omogućen razvoj različitih vidova turizma.

Turistička organizacija Čačka organizuje veliki broj manifestacija, koje zauzimaju važnu ulogu u kreiranju turističke ponude i doprinose kvalitetu sadržaja turističke destinacije Čačak.

Turistička organizacija Čačka će nastaviti sa realizacijom promotivnih i projektnih aktivnosti, u cilju unapređenja i razvoja turističke ponude Čačka i promocije turizma Srbije.

 

(Izvor: Rina.rs)

seoski turizam

PRELEPA ŠUMADIJA Ovaj grad doživljava ekspanziju seoskog turizma, ovde se odmara i duša i telo!

Turizam

20:00

4 maj, 2024

Gornji Milanovac - Smeštena u srcu Srbije opština Gornji Milanovac ima veliki turistički potencijal. Tokom poslednjih godina prirodno bogatstvo koje im je Bog dao meštani ovog kraja sve češće odlučuju da podele sa drugima. Sve je više onih koji se odlučuju da se bave seoskim turizmom, a jedan od njih je i Branko Trbović iz sela Ozrem koji na svom imanju napravio pravi mali raj.

Komentari(0)

Loading