Dodajte samo 1 sastojak kada pržite ribu i neće se lepiti za dno tiganja, uvek će ispasti savršeno
Često se dešava da se riba, dok je pržite, zalepi za tiganj.
Otkrivamo trik koji veoma jednostavno otklanja taj problem, pa sada možete da spremate kod kuće i da ne brinete, jer će uvek ispasti savršeno.
Sve što treba da uradite jeste da tiganj zagrejete na umerenoj temperaturi, pa tek onda sipajte malo ulja.
Nakon toga blago posolite i vodite računa da je so po celom tiganju (ne treba puno soli, ali je lepo rasporedite).
Možda vas zanima:
EVO KAKO DA NA SUVIM MESTIMA PONOVO NARASTE TRAVA: Stari jeftin trik!
Potrebno je oko 7 dana da počne da deluje
MLEKO ČINI ČUDA ZA CVEĆE: Ako se upotrebi na ovaj način, sprečava razvoj bolesti i štiti biljke od štetočina! (RECEPT)
Za ovaj čudesni rastvor potrebna su vam samo 2 sastojka
Možda vas zanima:
EVO KAKO DA NA SUVIM MESTIMA PONOVO NARASTE TRAVA: Stari jeftin trik!
Potrebno je oko 7 dana da počne da deluje
MLEKO ČINI ČUDA ZA CVEĆE: Ako se upotrebi na ovaj način, sprečava razvoj bolesti i štiti biljke od štetočina! (RECEPT)
Za ovaj čudesni rastvor potrebna su vam samo 2 sastojka
Možda vas zanima:
EVO KAKO DA NA SUVIM MESTIMA PONOVO NARASTE TRAVA: Stari jeftin trik!
Potrebno je oko 7 dana da počne da deluje
MLEKO ČINI ČUDA ZA CVEĆE: Ako se upotrebi na ovaj način, sprečava razvoj bolesti i štiti biljke od štetočina! (RECEPT)
Za ovaj čudesni rastvor potrebna su vam samo 2 sastojka
Tek onda možete da dodate ribu, ali nju ne morate da solite. Ovaj trik će vam pomoći da se riba ne zalepi, ali takođe i da ne prska tokom prženja.
(Mondo)
RAPSODIJA UKUSA Sočni jagnjeći but, prste da poližeš
Vreme posta je iza nas, bogata trpeza je u svakoj slavljeničkoj kući, a mi vam donosimo recept za fenomenalno spremljen jagnjeći but, u slučaju da vam ponestane pečenja.
NAJLEPŠA POSLASTICA SA LEŠNIKOM ZA USKRS: Grilijaš torta - kremasta, raskošna, recept kakav samo može da se poželi
Grilijaš torta je najlepša poslastica sa lešnikom za Uskrs
POSNA PITA SA SUVIM ŠLJIVAMA Brzo se sprema a još brže jede
Post privodimo kraju, ali nikad nije na odmet neki brz a ukusan posni recept, naročito ako je poslastica u pitanju.
EVO KAKO DA NAPRAVITE UKUSAN PREBRANAC, A DA SIGURNO USPE: I domaćicama POČETNICAMA ovo će biti lako!
Evo kako da napravite najslađi prebranac
POSNE KAKAO KUGLICE KOJE ĆE VAS ODUŠEVITI Savršenstvo ukusa koje je spremno za 15 minuta
Veliki petak je i dan veoma stogog posta, mnogi vernici poste samo na hlebu i vodi.
Komentari(0)