EVO KAKO DA NAPRAVITE UKUSAN PREBRANAC, A DA SIGURNO USPE: I domaćicama POČETNICAMA ovo će biti lako!

Lepote Srbije

11:00

Gastronomija 0

Evo kako da napravite najslađi prebranac

pasulj
Shutterstock/Prebranac

Ovaj recept sve domaćice moraju imati.

Potrebno je:

500 gr pasulj tetovac

3 veće glavice crnog luka
2 glavice belog luka
lovorov lisr
biber u znu
mleven biber
so..biber

Priprema :

Pasulj oprati dobro, i skuvati u prvoj vodi i prosuti pa naliti drugu dodati vodu, sipati 2 kašike maslinovog ulja, lovorov list biber u zrnu pa staviti da se pasulj kuva.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ostaviti malo vode.

U tiganj sipati 50 ml ulja i na rebarca iseći crni luk da se izdinsta i dodati seckan beli luk i mlevenu crvenu papriku, zatim so i biber i sve izmešati.

U djuveč sipati malo pasulja pa dodati luk, pasulj. Odozgo sipati malo ulja i paprike i preliti . Staviti u rernu na 220 C da se pasulj zapeče oko 30 minuta.

Prijatno!

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading